21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    H Motorola ανακοινώνει νέα smartphones & Moto 360 στις 4 Σεπτεμβρίου!

    Ο Σεπτέμβριος αναμένεται να είναι ένας ιδιαίτερα “καυτός” μήνας από πλευράς ανακοινώσεων νέων συσκευών, καθώς μετά τη Samsung (η οποία έχει προγραμματίσει ένα δυνατό event για τις 3 Σεπτεμβρίου στην ΙFA), την Apple (η οποία φημολογείται ότι θα ανακοινώσει το νέο iPhone στις 9 Σεπτεμβρίου) και η Motorola αποφάσισε να διοργανώσει το δικό της μεγάλο press event στις 4 Σεπτεμβρίου!

    motorola_chicago_event_closeup_k

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η Motorola στο εν λόγω event που θα διεξαχθεί στο Σιγάκο αναμένεται να προχωρήσει στις επίσημες ανακοινώσεις των smartphones Moto G2 και Moto X+1, όπως επίσης του smartwatch Moto 360 και ενός εξελιγμένου bluetooth headset. Από τις τέσσερις προαναφερθείσες συσκευές, το έξυπνο ρολόι της Motorola αναμένεται να συγκεντρώσει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς αποτελεί μία συσκευή, η οποία έχει ανακοινωθεί πριν από περίπου έξι μήνες και οι fans των high-tech wearable gadgets την περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία. Στις πολλές φωτογραφίες και video που έχουν διαρρεύσει στο παρελθόν φαίνεται ξεκάθαρα το πανέμορφο design της συσκευής, καθώς το ανοξείδωτο ατσάλι στο “σασί” του ρολογιού σε συνδυασμό με την άκρως εντυπωσιακή οθόνη και το γνήσιο δέρμα στο λουράκι του, το καθιστούν αυτομάτως ένα must-have για του φίλους των wearable συσκευών τελευταίας τεχνολογίας.

    Moto360_Leather_RGB

    Moto 360 Official Video 02

    Ωστόσο, εκτός από το πολυαναμενόμενο Moto 360 η Motorola στο συγκεκριμένο event αναμένεται να παρουσιάσει και τα Moto G2 και Moto X+1. Το Moto G2 θα είναι ένα mid-ranger με dual-SIM υποστήριξη, οθόνη 5 ιντσών (με ανάλυση στα 720p), τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon στα 1.2GHz, 1GB μνήμης RAM, GPU από την Adreno και κάμερα με κύριο αισθητήρα στα 8 Megapixel. Όσον αφορά το Moto X+1, αυτό θα αποτελέσει τη νέα ναυαρχίδα της Motorola, καθώς σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ενδεχομένως να στηρίζεται σε ενα τετραπύρηνο Snapdragon 801 chipset (το οποίο θα τρέχει στα 2.5GHz) και σε 2GB μνήμης RAM. Επιπλέον, όπως αναφέρουν οι φήμες το νέο high-end smartphone της Motorola θα διαθέτει οθόνη στις 5.2 ίντσες (με ανάλυση ποιότητας στα 1080p), 12άρα κάμερα και μπαταρία με χωρητικότητα στις 2.900mAh.  Moto-X-Edition

    Εξυπακούεται ότι τίποτα από τα παραπάνω tech specs δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα, για αυτό θα πρέπει να κάνουμε υπομονή λίγες εβδομάδες ακόμη για να δούμε τις εκπλήξεις που μας επιφυλάσσει η εταιρεία που έχει γράψει ιστορία στον χώρο των συσκευών κινητής τηλεφωνίας. Κάτι μας λέει ότι όσα θα ανακοινωθούν στο Motorola event σε καμία περίπτωση δεν θα μας απογοητεύσουν…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles