13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    HTC Vive VR Headset σε συνεργασία με τη Valve! (MWC 2015)

    Η μεγαλύτερη έκπληξη της σημερινής παρουσίασης των Ταϊβανέζων στο πλαίσιο του MWC 2015 δεν ήταν ούτε το νέο HTC One M9, ούτε ακόμη και το πρώτο wearable της εταιρείας, το HTC Grip. Ήταν φυσικά το ολοκαίνουριο VR Headset της εταιρείας, σε μία ακόμη νέα είσοδο σε μία κατηγορία που μας απασχολεί πολύ τελευταία. Τα καλύτερα νέα; Η συνεργασία της HTC στο Vive VR headset με τη Valve!

    HTC Vive VR

    Μία σπουδαία συνεργασία για την HTC. αν λάβουμε υπόψη τους 125 εκατομμύρια χρήστες της Valve, μίας εταιρείας που μπορεί να “καυχιέται” για στατισικά που μιλούν για 9 εκατ. χρήστες online την ίδια χρονική στιγμή.

    HTC Vive VR Headset

    Το HTC Vive VR Headset διαφοροποιείται από λύσεις όπως το Samsung Gear VR, που χρησιμοποιούν ως οθόνη αυτή του smartphone σας. Διαθέτει δική του οθόνη και οπτικά, ενώ τροφοδοτείται από ένα computer που τρέχει το SteamVR, μία πλατφόρμα που υποστηρίζει και το Oculus Rift.

    Θα επιτρέπει στους χρήστες του, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της εταιρείας ακόμη και να περπατούν μέσα σε ένα δωμάτιο και ανάμεσα σε… έπιπλα, ενώ βρίσκονται σε ένα προσομοιωμένο περιβάλλον που δημιουργείται μπροστά τους.

    The Vive Developer Edition χρησιμοποιεί δύο 1200 x 1080 displays με ρυθμό ανανέωσης 90fps, που καλύπτουν όλο το πεδίο όρασής σας.

    Θα είναι διαθέσιμο μαζί με ένα ζευγάρι controllers αρκετά ευέλικτο ώστε να υποστηρίζει ευρύ φάσμα παιχνιδιών, καθώς και άλλες VR εμπειρίες.  Η HTC σημειώνει ότι, πέρα από gaming, το Vive VR Headset θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για προβολή ταινιών (η HBO, η Google και η Lionsgate μεταξύ άλλων θα παρέχουν συμβατό περιεχόμενο) αλλά και σε άλλες εφαρμογές, όπως η περιήγηση σε ταξιδιωτικούς προορισμούς, εικονικά ψώνια, training κ.ά.

    Η Developer Edition θα είναι διαθέσιμη της άνοιξη και μία εμπορική version της συσκευής αργότερα, ενώ πληροφορίες για την τιμολόγηση του δεν υπάρχουν ακόμη.

    Δείτε περισσότερα στο ειδικό site της HTC εδώ.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles