14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ανακοινώθηκε το νέο βελτιωμένο Moto G με υποστήριξη 4G και υποδοχή κάρτας microSD!

    Μαζί με το ολοκαίνουριο και οικονομικό Moto E (για την επίσημη ανακοίνωση του οποίου μπορείτε να διαβάσετε εδώ) η Motorola ανακοινώνει σήμερα και μία ενημερωμένη έκδοση για το πλέον πολυσυζητημένο budget phone της εδώ και αρκετό καιρό, το Moto G.

    neo-moto-g-micro-sd-4g

    Η ολοκαίνουρια version του φέρνει τον “αέρα” του 4G στο best value for money κινητό της αγοράς, καθώς και μία ακόμη -κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη- προσθήκη, την υποδοχή microSD (θυμίζουμε ότι το Moto G διέθετε μνήμη 8GB χωρίς υποδοχή για κάρτες microSD κάτι που ίσως είχε προβληματίσει κάποιους χρήστες του με… σούπερ υψηλές απαιτήσεις από τη συσκευή τους.).

    Όσον αφορά τα υπόλοιπα specs του νέου Moto G, παραμένουν… ολόιδια με αυτά της προηγούμενης έκδοσής της, οπότε αν επιθυμείτε… ανακεφαλαίωση, ρίξτε μία ματιά εδώ για να τα ξαναθυμηθείτε.

    Η καινούρια έκδοση του Moto G θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο μέσα στο Μάιο σε λευκό και μαύρο χρώμα, σε… λίγο αυξημένη τιμή σε σχέση με το αρχικό μοντέλο, που φτάνει τα 219 δολάρια ή τις 149 λίρες. Σύντομα ελπίζουμε και στα μέρη μας…

    moto-g-lte-white

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles