24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Νέος διαγωνισμός: Κερδίστε το γρήγορο και σκληροτράχηλο Cat B15Q

    Το Digital Life και το Xtreme360.gr στο νέο τους διαγωνισμό, σας προσφέρουν το πιο ανθεκτικό smartphone της αγοράς, το ταχύτατο… τεθωρακισμένο Cat B15Q.

    CAT-B15Q

    Το Cat B15Q είναι η νέα πρόταση της εταιρείας με Android KitKat 4.4, αλλά και συμβατότητα με τα πρότυπα IP67 + MIL SPEC 810G για ανθεκτικότητα χωρίς όρια. Είναι ανθεκτικό στη σκόνη και τις γρατζουνιές, μπορεί να παραμένει λειτουργικό σε θερμοκρασίες από -25 έως +55 βαθμούς Κελσίου, ενώ επιβιώνει από πτώσεις από έως 1,8 μέτρα και μπορεί να αντέξει για μισή ώρα κάτω από το νερό. Tροφοδοτείται από έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή της MediaTek στα 1.4GHz, διαθέτει 1GB RAM, οθόνη 4 ιντσών ανάλυσης 800×480 pixels (που μπορείτε να χειριστείτε και με με βρεγμένα χέρια), κάμερα 5MPixels με LED flash και HD video και μπαταρία 2.000mAh που, σύμφωνα με την εταιρεία, του προσφέρει έως και 19 ημέρες αυτονομίας σε κατάσταση αναμονής. Υποστηρίζει ακόμη το Bluetooth 4.0 για χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση στη συνδεσιμότητά του και διαθέτει 3G δυνατότητες.

    Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό μας, δεν έχετε παρά να επιλέξετε έναν από τους ακόλουθους τρόπος συμμετοχής (ή και τους… δύο αν θέλετε).

    – Να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από αυτό εδώ το post.

    – Να κάνετε «public share» το post του διαγωνισμού στο Facebook.

    Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει ως και τις 5 Οκτωβρίου στις 23:59. Η κλήρωση θα γίνει την επόμενη μέρα και οι νικητές θα ανακοινωθούν με ξεχωριστό post στο DigitalLife.gr και το Xtreme360.gr.

    Καλή επιτυχία!

    Χορηγοί διαγωνισμού: diagonismos.grKERDISETOnethall.grwww.tixerakias.com

    Save&Winjaba.grwinthis.grmyfreeshop.grGlobalLikeme

    Όροι χρήσης

    Related Articles

    1902 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles