22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το νέο Foursquare είναι εδώ και σας δείχνει το δρόμο!

    Ανακοινώθηκε επιτέλους η διάθεση του νέου Foursquare app, το οποίο περιμέναμε από τότε που ακούσαμε για το διαχωρισμό της παλαιάς έκδοσης του και γνωρίσαμε το Swarm app, την εφαρμογή η οποία επιτρέπει τα check in στο Foursquare.

    new-foursquare-logo

    Το νέο Foursquare διαθέτει νέο λογότυπο, κυριαρχούν σε αυτό τα χρώματα μπλε και ροζ, και είναι όμορφο. Στην εφαρμογή θα βρείτε σχεδόν οποιαδήποτε τοποθεσία έχετε στο μυαλό σας, από πόλεις και εστιατόρια, έως παραλίες και αρχαιολογικούς χώρους. Τοποθεσία να είναι και θα υπάρχει στην εφαρμογή.

    new foursquare add tastes

    Η νέα έκδοση του Foursquare υπόσχεται προσωπικές προτάσεις στους χρήστες για εξερεύνηση τοποθεσιών, γι’αυτό και με το πρώτο άνοιγμα της εφαρμογής τους βάζει να επιλέξουν τις δικές τους «γεύσεις». Μπορείτε να ακολουθήσετε συγκεκριμένες γεύσεις ή και πιο γενικές, ακόμη και συγκεκριμένες κατηγορίες τοποθεσιών. Δεν περιορίζεται στην τροφή. Η εφαρμογή θέλει να μάθει τι αρέσει στους χρήστες και όσο οι χρήστες επιλέγουν γεύσεις, τόσο καλύτερες προτάσεις τοποθεσιών θα δέχονται, αλλά και καλύτερες προτάσεις για follow νέων γεύσεων.

    new foursquare expertise

    Πριν λίγες μέρες αναφερθήκαμε και σε μία ακόμη νέα λειτουργία, το «expertise», με χρήση της οποίας μπορεί κάποιος χρήστης να γίνει «ειδικός» σε συγκεκριμένες τροφές ή τοποθεσίες και τα tips που αφήνει να έχουν μεγαλύτερη δύναμη.

    Το νέο Foursquare συνεργάζεται άψογα με το Swarm και επιτρέπει check in στις τοποθεσίες εφόσον ο χρήστης έχει εγκατεστημένο το Swarm, διαφορετικά ο χρήστης αρκείται στην εξερεύνηση τοποθεσιών.

    Ετοιμαστείτε, καθώς όπου να ‘ναι θα δούμε το νέο Foursquare να κυκλοφορεί σε Android και iOS!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles