18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Nike HyperAdapt 1.0. Παρουσιάστηκαν τα sneakers που δένονται μόνα τους!

    Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία θα θυμούνται το “Back to the Future 2” το 1989, όταν ο πρωταγωνιστής Marty McFly (Michael J. Fox) ταξίδεψε στο μέλλον με ένα ζευγάρι Nike Mag, τα οποία μόλις έβαλε στα πόδια του …δέθηκαν μόνα τους. 27 χρόνια μετά, η επιστημονική φαντασία γίνεται… πραγματικότητα στα HyperAdapt 1.0, τα sneakers της Nike που δένονται μόνα τους.

    Nike HyperAdapt 1-0

    Η εταιρεία μας είχε προειδοποιήσει για το λανσάρισμα με teaser την “Back to the Future day” τον Οκτώβριο (με την παρουσία μάλιστα του Michael J. Fox) και, τώρα, παρουσιάζει επιτέλους το πρώτο αθλητικό παπούτσι μαζικής παραγωγής με “κορδόνια” που δένονται μόνα τους.

    Τα Nike HyperAdapt 1.0 δε χρησιμοποιούν την παραδοσιακή διαδικασία δεσίματος, αλλά την self-tying τεχνολογία της εταιρείας, μία νέα πλατφόρμα προσαρμοστικού δεσίματος για sneakers όπως σημειώνει, η οποία βρίσκεται ακόμη στα πρώτα της βήματα (εξού και η ονομασία 1.0). Έτσι, όταν τοποθετείτε τα πόδια σας μέσα, μπορούν και σφίγγουν αυτόματα, ενώ, με τη βοήθεια δύο buttons στο πλάι, μπορείτε να τα σφίξετε ή να τα χαλαρώσετε όσο σας βολεύει. Λειτουργούν με μπαταρία η οποία διαθέτει αυτονομία έως δύο εβδομάδων χωρίς φόρτιση.

    Cdsb4mrUsAAH3ft

    Θα κυκλοφορήσουν κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν φέτος μόνο για τα μέλη του Nike+ σε τρία χρώματα, χωρίς ακόμη να έχουμε πληροφορίες για την τιμή τους, η οποία προφανώς και θα είναι… τσουχτερή. Περισσότερα μπορείτε να μάθετε δηλώνοντας το ενδιαφέρον σας στο site της Nike εδώ.

    https://www.youtube.com/watch?v=z7Cyv3cvIxY

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles