25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Nokia Lumia 630 και 635. Νέα, οικονομικά και με Windows Phone 8.1

    Μπορεί, τα τελευταία χρόνια, η Nokia να δυσκολεύεται να πείσει κάποιους όσον αφορά τα high-end Windows Phone smartphones, στα οποία μεγάλο μέρος του κοινού προτιμά άλλους κατασκευαστές, στο κομμάτι των πιο οικονομικών προτάσεων ωστόσο, αποτελεί έναν μεγάλο (ίσως τον μεγαλύτερο) πρωταγωνιστή των εξελίξεων, με τις συσκευές της να σημειώνουν τεράστια επιτυχία σε αρκετές αγορές. Τα budget phones “πηγαίνουν” πολύ στους Φινλανδούς, οι οποίοι μόλις ανακοίνωσαν, στο πλαίσιο του Build Conference, δύο ακόμη προτάσεις που κάνουν τη διαφορά, τα νέα Nokia Lumia 630 και 635. Το καλύτερο νέο; Οι νέες οικονομικές προτάσεις της εταιρείας έρχονται με ενσωματωμένη τη νέα έκδοση Windows Phone 8.1!

    Nokia Lumia 630 Nokia Lumia 635

    Ποια είναι η διαφορά, όμως, των δύο μοντέλων; Το ότι το Nokia Lumia 630 είναι μία πρόταση που υποστηρίζει 3G, ενώ το Nokia Lumia 635 και LTE, ενώ, επιπλέον, το πρώτο θα κυκλοφορήσει και σε dual-SIM έκδοση.

    Οι δύο συσκευές θα είναι διαθέσιμες σε πέντε διαφορετικά χρώματα με υποστήριξη εναλλάξιμων καλυμμάτων, ενώ θα ενσωματώνουν και μία σειρά από δυνατότητες fitness tracker με τη βοήθεια ενός low-power chip που ονομάζεται Sensor Core και δε θα εξαντλεί σημαντικά την μπαταρία της συσκευής.

    Μπορείτε ακόμη να προσωποιήσετε περαιτέρω τη συσκευή σας με τη βοήθεια του Nokia CC-3079, ενός glossy ή ματ περιβλήματος που θα είναι διαθέσιμο σε πράσινο, πορτοκαλί ή κίτρινο χρώμα.

    Nokia Lumia 630 Nokia Lumia 635 02

    Όσον αφορά τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά, τα νέα Nokia Lumia 630 και 635 διαθέτουν οθόνη 4,5 ιντσών FWVGA ClearBlack με προστασία Gorilla Glass 3, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 400 στα 1.2GHz, 512ΜΒ RAM, 8GB αποθηκευτικό χώρο με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD, κάμερα 5MPixels με auto-focus και μπαταρία 1.830mAh.

    Το “παρών” δίνουν ακόμη τα νέα navigation keys των Windows Phone που είναι ενσωματωμένα στο νέο user interface, μία ταχύτερη εμπειρία πληκτρολόγησης που προσφέρει το νέο WordFlow πληκτρολόγιο των WP 8.1, καθώς και όλες οι υπόλοιπες αλλαγές της καινούριας έκδοσης του λειτουργικού, αλλά και εφαρμογές της Nokia όπως οι Nokia Camera, Nokia Here, Nokia MixRadio κ.ά.

    Τα νέα budget phones των Φινλανδών θα κυκλοφορήσουν το Μάιο και θα είναι οι πρώτες Lumia συσκευές που θα ενσωματώνουν τα Windows Phone 8.1.

    Nokia Lumia 630 Word Flow

    Όσο για την τιμή τους, σύμφωνα με το Pocket-Lint.com, το Nokia Lumia 630 θα κοστίζει 119 ευρώ στην single και 129 ευρώ στην dual-SIM έκδοση, ενώ το Nokia Lumia 635, 149 ευρώ (τιμές προ φόρων και επιδοτήσεων).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles