19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    O Sergey Brin κυκλοφορεί με τα νέα γυαλιά της Google!

    Δεν είναι δύο μέρες που σας γράψαμε για το εκπληκτικό Project Glass, που διέρρευσε η Google. Τα γυαλιά της που ενσωματώνουν λειτουργίες όπως αυτές που έχουμε στις έξυπνες συσκευές μας.

    Τα γυαλιά αυτά κυκλοφορούν κι αυτός που τα κυκλοφορεί είναι ο Sergey Brin, ο συνιδρυτής της Google και υπεύθυνος του GoogleX, όπως φαίνεται εδώ στη φωτογραφία με τον Robert Scoble.

    Φοράει τα πρότυπα γυαλιά, τα οποία λειτουργούν κανονικότατα! Ο Scoble, όπως έγραψε στον λογαριασμό του στο Google+, δεν του επιτράπηκε να τα φορέσει ο ίδιος, μπόρεσε όμως να δει ότι υπήρχαν πληροφορίες που εμφανίζονταν στην μικροσκοπική οθόνη πάνω από το δεξί μάτι του Brin.

    “Μου είπε αμέσως ότι είναι πρότυπο», γράφει ο Scoble. «Είδα ένα μπλε φως να εμφανίζεται στην κόρη του δεξιού του ματιού. Ίσως ήταν το προφίλ μου στο G+, ή μία φωνή κάποιου από τις δημόσιες σχέσεις που του έλεγε «μην πεις τίποτα» :) »

    «Τα γυαλιά όμως είναι πέρα για πέρα αληθινά» λέει ο Scoble «και φαίνονται πολύ ελαφριά. Το headset φαίνεται πολύ αυτόνομο, αν και ο Brin είχε στην πλάτη του ένα σακίδιο που θα μπορούσε να περιέχει κάποια μπαταρία ή κάποιον επεξεργαστή “. Το τελευταίο, ίσως και να ισχύει, αν και πιστεύουμε πως περισσότερο εύκολο θα ήταν τα γυαλιά να συνδέονται μέσω streaming με κάποια Android συσκευή.

    Όσο κι αν μας ενθουσίασε το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Google, ή οι φωτογραφίες που διέθεσε η εταιρεία, το να βλέπουμε πως αυτά τα γυαλιά τα φοράει ένας αληθινός άνθρωπος και τα κυκλοφορεί, είναι απολύτως συναρπαστικό. Δεν ξέρουμε ακόμα πότε θα τεθούν σε διάθεση στην αγορά ή πόσο θα κάνουν. Αλλά πραγματικά, αν μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι έχει όραμα και καινοτομεί, αυτή είναι η Google. Τέλος!

    Πηγή: SlashGear

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles