18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Τα Augmented reality γυαλιά της Google, επιτέλους «αποκαλύπτονται»

    Μετά από τόσες φήμες που τριγύριζαν στο διαδίκτυο, ήρθε ο καιρός για την Google να μας δώσει μία «εικόνα» από το ζευγάρι γυαλιά που ετοιμάζει στο GoogleX. Τα γυαλιά που θα φέρουν μπροστά στα μάτια μας, όλα όσα κάνουμε με τις κινητές μας συσκευές.

    Το video που δημοσίευσε η Google στο κανάλι της στο Youtube, δείχνει κάποιον που φοράει τα γυαλιά, καθώς κάνει την βόλτα του σε διάφορες τοποθεσίες στο Manhattan και λαμβάνει άμεσες ενημερώσεις που έρχονται στους φακούς των γυαλιών του μέσω… streaming; Ίσως. Ή ίσως απλά, τα γυαλιά αυτά είναι συνδεδεμένα από μόνα τους.

    Είναι εκπληκτική η εικόνα του ανθρώπου που φοράει αυτό το ζευγάρι γυαλιά, ο οποίος, τρώγοντας ένα σάντουιτς, λαμβάνει ένα μήνυμα από κάποιο φίλο του, περπατάει και βλέπει την διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσει για να φτάσει στον προορισμό του, κάνει check in σε μία τοποθεσία, ή δίνει φωνητικές εντολές για μία σημείωση στο ημερολόγιό του.

    Στο βίντεο δεν βλέπουμε τα γυαλιά, αυτά καθεαυτά. Τα βλέπουμε όμως στη σελίδα στο Google+ που έχει δημιουργηθεί για το Project Glass και μπορείτε να τη δείτε εδώ. Το βίντεο και η αποκάλυψη της Google έρχεται να επιβεβαιώσει όλα αυτά που είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο πριν αρκετούς μήνες, αλλά και τις ανακοινώσεις επιστημόνων πως, όλες οι υπηρεσίες που απολαμβάνουμε στο διαδίκτυο και τις κινητές μας συσκευές, θα είναι διαθέσιμες μπροστά στα μάτια μας.
    Τι λέτε; Θα αγοράζατε ένα τέτοιο ζευγάρι γυαλιά; Εμείς, με το δεδομένο ότι δεν θα οδηγούσαμε φορώντας τα, θα θέλαμε πολύ να είναι το δώρο που θα κάνουμε στον εαυτό μας τα επόμενα Χριστούγεννα.

    Πηγές: CNet, Insomnia.gr

    Related Articles

    7 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles