23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    OnePlus 3: Θα ανασταλεί η παραγωγή του για χάρη ενός νέου μοντέλου;

    Οι περισσότεροι από αυτούς που έχουν προβεί πρόσφατα στην παραγγελία του OnePlus 3 ίσως δυσανασχετούν βλέποντας τη συγκεκριμένη κινεζική εταιρεία να μην μπορεί να αντεπεξέλθει στη ζήτηση που παρουσιάζει η συσκευή. Άλλωστε, πολλοί είναι εκείνοι οι καταναλωτές που έχουν ενημερωθεί ότι μπορεί η συσκευή τους να κάνει ως και τρεις και τέσσερις εβδομάδες μέχρι να φθάσει στα χέρια τους, κάτι που είναι εντελώς παράλογο για μια συσκευή η οποία έκανε το ντεμπούτο της τον περασμένο Ιούνιο.

    oneplus-3

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η OnePlus εξετάζει την πιθανότητα να σταματήσει την παραγωγή του OnePlus 3, για μια άλλη συσκευή η οποία θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στην υψηλή ζήτηση που καταγράφεται. Οι πληροφορίες αυτές προέρχονται από πηγή προσκείμενη στους προμηθευτές, η οποία επιπροσθέτως τονίζει ότι το επόμενο OnePlus smartphone ίσως καταφθάσει με το Qualcomm Snapdragon 821 chipset.

    Ένας από τους λόγους που η OnePlus αδυνατεί να διαχειριστεί τον όγκο των παραγγελιών είναι οι οθόνες AMOLED που χρησιμοποιούνται. Έτσι, το νέο smartphone, αν τελικά κυκλοφορήσει, θα χρησιμοποιεί LCD panels. Και όλα αυτά τη στιγμή που η ίδια η εταιρεία είχε επιβεβαιώσει ότι θα εστιάζει σε ένα smartphone κάθε χρόνο. Παρ’ όλα αυτά, ίσως αναγκαστεί να κυκλοφορήσει τελικά το OnePlus 3 Plus. Το ερώτημα που μένει να απαντηθεί είναι πότε σκοπεύει να παρουσιάσει το νέο smartphone.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles