18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Οθόνη Super AMOLED 1080p ετοιμάζει η Samsung

    Καθώς βρισκόμαστε στα μέσα Νοεμβρίου, είναι λογικό οι φήμες σχετικά με τις επερχόμενες ανακοινώσεις στις δύο μεγάλες εκθέσεις των επόμενων μηνών -της CES και του MWC- να έχουν αρχίσει να ανάβουν.

    Ανάμεσα στις πολλές “διαρροές” και τους “ψιθύρους”, όμως, ξεχωριστή αίσθηση έχει δημιουργήσει η πληροφορία ότι η Samsung ετοιμάζει τη δική της πρόταση με οθόνη 1080p.

    Μετά την ανακοίνωση του “αμερικανικού” Droid DNA από την HTC, με την 5ιντση οθόνη Full HD ανάλυσης, φαίνεται πως ο ανταγωνισμός σ’ αυτή την κατηγορία θα αυξηθεί άμεσα. Έτσι, όλα δείχνουν ότι η Samsung ετοιμάζει τη δική της Super AMOLED 1080p οθόνη, 4,99 ιντσών, παράλληλα με ένα εντυπωσιακό pixel density των 441ppi αντίστοιχο μ’ αυτό της πρότασης της HTC.

    Όσο για τη συσκευή που θα ενσωματώνει την Super AMOLED των 1080p, ίσως να είναι η επερχόμενη “ναυαρχίδα” των Κορεατών, το Samsung Galaxy S IV. Η οθόνη υπολογίζεται να βγει στην παραγωγή το πρώτο τρίμηνο του 2013, έχοντας ως συνέπεια η συσκευή που θα την ενσωματώνει να κυκλοφορήσει μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του έτους. Απ’ ό,τι φαίνεται, λοιπόν, η νέα χρονιά αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα στον τομέα των smartphones…

    Πηγή: Ubergizmo

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles