21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    «Πόλεμος» Samsung-Qualcomm η αιτία που οι Κορεάτες προτιμούν μόνο τον Exynos στο Galaxy S6!

    Έχουμε ξαναγράψει πως η Samsung σκέφτεται να χρησιμοποιήσει στην επόμενη ναυαρχίδα της, το Galaxy S6, μόνο τον δικό της “Exynos” επεξεργαστή και όχι τον Snapdragon 810 της Qualcomm. Οι πρώτες φήμες σημείωναν ότι αυτό θα γινόταν λόγω των προβλημάτων υπερθέρμανσης που αντιμετωπίζει ο Snapdragon επεξεργαστής, φαίνεται, ωστόσο, ότι αυτός δεν είναι ο πραγματικός λόγος.

    samsung-galaxy

    Αντίθετα, οι Κορεάτες ετοιμάζονται για έναν “πόλεμο” με την Qualcomm, έχοντας ως στόχο να πάρουν κεφάλι στην κατασκευαστική διαδικασία των 14nm.

    O Snapdragon 810 έχει ήδη τοποθετηθεί σε δύο συσκευές που ανακοινώθηκαν πρόσφατα, τα LG G Flex 2 και Xiaomi Mi Note, φαίνεται όμως ότι η Samsung στρέφεται στο δικό της Exynos 7420 θέλοντας να τον κάνει τον απόλυτο “σταρ” της επόμενης ναυαρχίδας της.

    Προηγούμενα προβλήματα που είχε με Exynos processors έχουν αντιμετωπιστεί απ’ ό,τι φαίνεται και, πλέον, η Qualcomm δεν είναι πια απαραίτητη για τους Κορεάτες, όπως τουλάχιστον πιστεύουν οι ίδιοι. Το αν θα τους βγει η επιλογή τους θα το δείξουν οι επόμενοι μήνες…

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles