21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το κόστος του Project Ara Phone θα ξεκινάει από 50 δολάρια και άλλα… νέα από το αρθρωτό τηλέφωνο της Google

    To Project Ara, το καινοτόμο αρθρωτό τηλέφωνο που αναπτύσσεται από το ATAP (Advanced Technology and Projects) Group -το οποίο παρέμεινε στη Google, μετά την εξαγορά της Motorola από τη Lenovo– είναι έτοιμο να μας καταπλήξει και τα νέα που μαθαίνουμε γι’ αυτό είναι πολύ καλά.

    H Google διοργανώνει το πρώτο Ara Developers Conference στις 15 και 16 Απριλίου στο Mountain View της California., με σκοπό να επιδείξει το project στους developers και να απελευθερώσει το Ara Module Developers’ Kit (MDK) για τη συσκευή.

    Google Project Ara Phone

    Επιπλέον, διαβάζουμε ότι η Google σκοπεύει να διαθέτει το entry-level unit της συσκευής, σε κόστος όχι υψηλότερο από τα  50 δολάρια. Σε αυτή την τιμή, οι αγοραστές μπορούν να προμηθευτούν το αρθρωτό smartphone με την οθόνη αφής, το Wi-Fi radio αλλά και το κύκλωμα για να τρέξουν και τα δύο. Η εταιρεία σκοπεύει να ανοίξει ειδικά “kiosks”, μάλιστα, στα οποία οι ιδιοκτήτες των Ara θα μπορούν να αποκτήσουν επιπλέον μέρη της συσκευής, ώστε να τα ενσωματώσουν σ’ αυτήν, για να δημιουργήσουν καλύτερα μοντέλα με πιο.. mid range ή και hi-end χαρακτηριστικά απ’ ό,τι το αρχικό.

    Όσο για το πότε θα είναι έτοιμο το πρώτο Ara phone να διατεθεί στην αγορά, οι πληροφορίες μιλούν για λανσάρισμα το πρώτο τρίμηνο του 2015.

    Ιδού και ένα video που έδωσε πριν λίγες μέρες στη δημοσιότητα η Google με τίτλο “The Story behind Ara”.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles