20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    H Qualcomm «φωτογραφίζει» τη διακοπή συνεργασίας της με τη Samsung στο Galaxy S6

    Τα οικονομικά αποτελέσματα τριμήνου της Qualcomm έκρυβαν μία “είδηση”, καθώς η εταιρεία φωτογραφίζει τη διακοπή της συνεργασίας της με τη Samsung στη νέα της ναυαρχίδα Galaxy S6, κάτι που έχουμε διαβάσει εδώ και αρκετές μέρες σε φημολογία.

    qualcomm-samsung

    Το όνομα της κορεατικής εταιρείας δεν περιλαμβάνεται στην ανακοίνωση, ωστόσο, όλα συνηγορούν πως τα σχόλια της Qualcomm αφορούν τη Samsung και μόνο, όπως μπορείτε να αντιληφθείτε και μόνοι σας διαβάζοντας το παρακάτω.

    “Υποβαθμίζουμε τις προοπτικές μας για το δεύτερο εξάμηνο του 2015 όσον αφορά το κομμάτι των ημιαγωγών” σημειώνει η Qualcomm και συνεχίζει σημειώνοντας ότι αυτό συμβαίνει λόγω των “επιπτώσεων που θα έχει το γεγονός ότι ο Snapdragon 810 δε θα βρίσκεται στον επερχόμενο κύκλο σχεδιασμού της ναυαρχίδας ενός μεγάλου πελάτη“.

    Η Samsung έως τώρα χρησιμοποιούσε στις ναυαρχίδες της chips της Qualcomm σε LTE markets και δικές της Exynos προτάσεις στη Νότια Κορέα και άλλες αναδυόμενες αγορές. Τώρα, ωστόσο, φαίνεται πως θα επιμείνει μόνο στις δικές της λύσεις και δε θα χρησιμοποιήσει καθόλου τον νέο Snapdragon 810, έναν επεξεργαστή πάντως που βρίσκεται ήδη σε νέα μοντέλα της αγοράς, όπως τα LG G Flex 2 και Xiaomi Mi Note.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles