16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ένα στα γρήγορα… Ένα ερωτικό blog για τη ζωή στη Νέα Υόρκη που θα έκανε τον Henry Miller να ζηλέψει

    Τι συμβαίνει όταν ένας εξαιρετικά δεικτικός και λεξοπλάστης blogger συνεργάζεται με ένα ταλαντούχο φωτογράφο και ασχολούνται με την ερωτική ζωή μίας πόλης που δεν κοιμάται ποτέ;

    Το Quickies in New York, ή, Ελληνιστί, «Ένα στα γρήγορα στη Νέα Υόρκη» είναι ένα blog που θα δικαιούται να κάνει πολύ περισσότερο πάταγο από το ξενέρωτο σαδομαζοχιστικό Άρλεκιν «50 shades of Gray». Μικρές ιστορίες που διανθίζονται με φωτογραφικό υλικό, διαπραγματεύονται ερωτικές ιστορίες σε κάθε συνδυασμό φύλων, προτιμήσεων και περιστάσεων, με φόντο τη Νέα Υόρκη.

    Στα κείμενα, o “Guy New York”, ένας άγνωστος συγγραφέας ερωτογραφημάτων που έχουν ήδη κάνει πάταγο στο Amazon. Στην περιγραφή του, δηλώνει πως περνά τον περισσότερο χρόνο του, είτε κάνοντας σεξ, είτε γράφοντας γι αυτό. Πολλές φορές, κάνει και τα δύο ταυτόχρονα.

    Συνεργάτης του στο «έγκλημα», ο φωτογράφος «The Dirty Gengleman», που παράγει φωτογραφικό υλικό που συνοδεύει τις ιστορίες, αλλά «στέκεται» και αυθύπαρκτο ως μία συλλογή ερωτικών και ερωτεύσιμων εικόνων μίας καθημερινής πραγματικότητας φαντασιώσεων.

    Τι μας αρέσει σε αυτό το blog; Μέσα στην πληθώρα ιστοσελίδων στο παγκόσμιο διαδίκτυο που ασχολούνται με την ωμή και ρετουσαρισμένη μορφή του σεξ, στο Quickies in New York μπορείτε να διαπιστώσετε την ειδοποιό διαφορά μεταξύ της «τσόντας» και του ερωτογραφήματος. Του συνδυασμού λέξεων, δηλαδή, και εικόνων που ερεθίζουν το μυαλό με την ίδια ένταση που ερεθίζουν το κορμί. Αυτό είναι σέξι.

     

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles