22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το reboot των Goonies προχωράει κανονικά

    Από τον Απρίλιο του 2014 είχαν ξεκινήσει να καταφθάνουν τα νέα για την πιθανότητα να δούμε μία συνέχεια του Goonies, το αγαπημένο φιλμ του 1985. Τότε τα πρώτα στοιχεία τα είχε αποκαλύψει ο σκηνοθέτης Richard Donner, ενώ τώρα ήρθε η σειρά του Chris Columbus που μαζί με τον Steven Spielberg είχε γράψει το σενάριο της ταινίας.

    goonies_0

    Ο άνθρωπος που σκηνοθέτησε το Home Alone και τα δύο πρώτα Harry Potter, δήλωσε πως το reboot των Goonies, αλλά και των Gremlins (έχει περάσει από σαράντα κύματα και άλλαξε πάλι σεναριογράφο), είναι δύο project τα οποία θα προσέξει ιδιαίτερα και για την ακρίβεια θα “προστατέψει”, αφού δεν θέλει αυτό που αγάπησε το κοινό στις συγκεκριμένες ταινίες να “ξεφύγει” και να χαθεί στην βιομηχανοποίηση των revivals.
    Ο Columbus χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τη λέξη “reboot” και όχι “sequel” αν αυτό λέει κάτι παραπάνω, και όπως συμπλήρωσε το σενάριο που φαντάζεται θα βρίσκει τα original Goonies να έχουν μεγαλώσει πλέον και να είναι γονείς, με τα παιδιά τους να αποτελούν την επόμενη Goonies γενιά. Αυτό πιθανότητα σημαίνει πως θα δούμε όλα τα τότε πιτσιρίκια, βλέπε Josh Brolin, Sean Astin, Ke Quan, Jeff Cohen, Corey Feldman, Kerri Green, Martha Plimpton και John Matuszak να επιστρέφουν στους ρόλους τους, αν και προς το παρόν το μόνο που μπορεί να κάνει κανείς είναι υποθέσεις. Πάντως το project Goonies 2 είναι σε εξέλιξη και είναι αυτό που μετράει.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles