21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy Alpha. Η πρώτη συσκευή με Gorilla Glass 4!

    Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία Corning, το Samsung Galaxy Alpha, μία συσκευή που παρουσιάστηκε τον προηγούμενο Αύγουστο, γίνεται η πρώτη που ενσωματώνει τη νέα έκδοση της προστασίας οθόνης Gorilla Glass 4.

    Samsung Galaxy Alpha

    “Η Corning ξοδεύει πολύ χρόνο στη συνεργασία της με τη Samsung, ώστε να σας προτείνει λύσεις που βελτιώνουν συνεχώς το σχεδιασμό των συσκευών και την απόδοσή τους” σημείωσε ο Cliff Hund, γενικός διευθυντής και πρόεδρος της Corning στην Ανατολική Ασία. “Οι κατασκευαστές συσκευών θέλουν πιο… λεπτά μοντέλα, χωρίς να θυσιάσουν την ανθεκτικότητά τους στη φθορά. Η Samsung όχι μόνο πληρεί αυτές τις απαιτήσεις, αλλά βρίσκεται στην αιχμή του σχεδιασμού των smartphones. To Galaxy Alpha είναι το αποκορύφωμα της στενής συνεργασίας μας με την εταιρεία”.

    Η Corning υποστηρίζει ότι η τελευταία έκδοση της προστασίας οθόνης της μπορεί να επιβιώσει στο 80% των πτώσεων από το 1 μέτρo σετραχιά επιφάνεια και είναι δύο φορές πιο “σκληρή” από τους ανταγωνιστές της. Έχει πάχος μόλις 0.4 χιλιοστά (έναντι 0.7 χιλιοστά του προκατόχου της), τη στιγμή που και το Samsung Galaxy Alpha παραμένει εξαιρετικά λεπτό (έχει πάχος λιγότερο από 7 χιλιοστά, αποτελώντας μία από τις λεπτότερες Galaxy συσκευές που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ).

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles