22.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy Alpha. Η “μεταλλική” πρόταση που περιμένεις από την Κορεάτη έρχεται στις 4 Αυγούστου! (update)

    UPDATE: Νεότερες πληροφορίες θάλουν την ανακοίνωση της συσκευής να μετατίθεται για τις 13 Αυγούστου ενώ έχουν διαρρεύσει και αρκετά ακόμη specs της.

    Το τελευταίο διάστημα, πολλές είναι οι φήμες που διαβάζουμε για το Samsung Galaxy Alpha, μία ακόμη πρόταση από την κορεατική εταιρεία, που θα ξεχωρίζει όμως από τις υπόλοιπες χάρη στη… μεταλλική κατασκευή της.

    samsung

    Η συσκευή φαίνεται πως θα μας συστηθεί επίσημα συντομότερα απ’ όσο φανταζόμασταν, αν πιστέψουμε τις νεότερες πληροφορίες που τη θέλουν να ανακοινώνεται στις 4 Αυγούστου, πολύ πριν την IFA 2014 του Σεπτεμβρίου, όπου θα γνωρίσουμε και το Samsung Galaxy Note 4.

    Την ερχόμενη Δευτέρα, λοιπόν, ίσως μάθουμε τις τεχνικές λεπτομέρειες της νέας ξεχωριστής πρότασης του Κορεάτη κατασκευαστή, η οποία, πάντως, όπως διαβάζουμε στο Sammobile, δε θα είναι όσο… premium πίστευαν πολλοί και αναμένεται να κάνει συμβιβασμούς όσον αφορά τα specs της, συνδυάζοντας mid-range με hi-end χαρακτηριστικά. Έτσι, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, θα διαθέτει οθόνη 4,7 ή 4,8 ιντσών ανάλυσης 720p, 32GB αποθηκευτικού χώρου, fingerprint reader και άλλα specs που τη φέρνουν πιο κοντά στο… Galaxy S5 mini, παρά στη ναυαρχίδα του Κορεάτη, το Galaxy S5.

    Σε μερικές ημέρες θα γνωρίζουμε περισσότερα και επίσημα για το “μεταλλικό” Samsung Galaxy Alpha και τα χαρακτηριστικά του, προς το παρόν ωστόσο το βλέπουμε μόνο σε φωτό που έχουν διαρρεύσει όπως η παρακάτω.

    galaxy-alpha-5

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles