16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Στις 13 Αυγούστου έρχεται τελικά το “μεταλλικό” Samsung Galaxy Alpha, διέρρευσαν specs

    Όχι στις 4 αλλά στις 13 Αυγούστου φαίνεται πως θα κάνει πρεμιέρα το Samsung Galaxy Alpha, το νέο “μεταλλικό” smartphone που ετοιμάζουν οι Κορεάτες. Μαζί με τη νέα ημερομηνία, ωστόσο, που μας προσθέτει μερικές μέρες αναμονής για την ανακοίνωσή του, διέρρευσαν και κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά του.

    samsung-galaxy-alpha-leaked

    Σύμφωνα με αυτά, η συσκευή θα ενσωματώνει τον νέο οκταπύρηνο Exynos 5433 που έχει καταφέρει να κερδίσει σε benchmark τον Snapdragon 805 τον περασμένο μήνα! Σε άλλα specs, φαίνεται πως θα διαθέτει κάμερες 12 και 2Mpixels, οθόνη 4,8 ιντσών ανάλυσης 720p όπως έχουμε ξαναγράψει, 2GB RAM, 32GB αποθηκευτικού χώρου (χωρίς όμως υποδοχή για microSD) και nanoSIM slot.

    Η ίδια πηγή αποκαλύπτει πως το τελικό design της συσκευής δε έχει διαρρεύσει ακόμη, κάτι που μας “ιντριγκάρει” περισσότερο σχετικά με τη “μεταλλική” εμφάνιση του νέου κορυφαίου Samsung.

    Όπως φαίνεται, πάντως, οι πληροφορίες ότι θα είναι μεν premium συσκευή όσον αφορά τα υλικά κατασκευής της, αλλά με μικρές “εκπτώσεις” στα specs, σε σύγκριση με το Samsung Galaxy S5, ίσως έχουν βάση κι εμείς περιμένουμε την ανακοίνωση για να τοποθετήσουμε το Samsung Galaxy Alpha απέναντι στον ανταγωνισμό.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles