18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Gear Fit. Το πρώτο wearable των Κορεατών με κυρτή οθόνη [MWC 2014]

    Μπορεί ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Unpacked 5 event να είναι το… Samsung Galaxy S5, οι Κορεάτες, ωστόσο, έδειξαν για πρώτη φορά και μία ακόμη συσκευή, το Samsung Gear Fit, μία wearable πρόταση, η οποία εντάσσεται στην οικογένεια Gear (μαζί με τα Gear 2 και Gear 2 Neo), είναι ωστόσο το πρώτο wearable της Samsung με curved οθόνη.

    Samsung Gear Fit 02

    Πρόκειται για ένα fitness band, με κυρτή οθόνη 1.84 ιντσών, Super AMOLED, ανάλυσης 432×128 pixels. Είναι ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη, διαθέτει εναλλάξιμο λουράκι, ενώ η μπαταρία των 210mAh του προσφέρει έως πέντε μέρες αυτονομίας, με χαμηλή χρήση ωστόσο (ή 3-4 μέρες με κανονική χρήση).

    Περιλαμβάνει, φυσικά, αισθητήρες, όπως επιταχυνσιόμετρο, γυροσκόπιo και heart rate sensor, καθώς πρόκειται για μία συσκευή, όπως αντιλαμβάνεστε, με έμφαση στις fitness δυνατότητες.

    Samsung Gear Fit 01

    To Samsung Gear Fit μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο αυτόνομα όσο ως ένας σύντροφος για το κινητό σας. Ανάμεσα στις δυνατότητές του περιλαμβάνονται βηματόμετρο, δυνατότητα παρακολούθησης του ύπνου σας, μετρητής καρδιακών παλμών και χρονόμετρο. Υποστηρίζει ακόμη ειδοποιήσεις για SMS, κλήσεις, emails (επικοινωνώντας με το smartphone σας μέσω Bluetooth 4.0) καθώς και Samsung αλλά και third-party εφαρμογές.

    Τα εναλλάξιμα λουράκια του Samsung Gear Fit είναι διαθέσιμα σε μαύρο, πορτοκαλί ή γκρι χρώμα.  Samsung Gear Fit 03

    Η συσκευή θα διατεθεί σε όλο τον κόσμο τον Απρίλιο, χωρίς να υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για την τιμή της.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles