21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Οι απειλές των hackers για «νέα 11η Σεπτεμβρίου» ακυρώνουν την πρεμιέρα του «The Interview» της Sony Pictures!

    Τα προβλήματα για τη Sony Pictures μετά το hack που έχει αναστατώσει την εταιρεία τον τελευταίο μήνα δε σταματούν. Οι hackers φαίνεται πως… πέτυχαν το σκοπό τους, καθώς νέες απειλές οδηγούν το studio στο να ακυρώσει επίσημα την πρεμιέρα της πολυσυζητημένης ταινίας “The Interview” που είχε προγραμματιστεί για την ημέρα των Χριστουγέννων στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

    Sony cancels Christmas release of The Interview

    Η απόφαση της εταιρείας είναι απόρροια εκείνης των μεγαλύτερων αλυσίδων κινηματογράφου στη Βόρεια Αμερική που ακύρωσαν την προβολή της ταινίας για λόγους ασφαλείας των πελατών και των εγκαταστάσεων τους, καθώς υπήρχαν απειλές ότι η πρεμιέρα θα φέρει μία “νέα 11η Σεπτεμβρίου”.

    Το “The Interview”, μία ταινία που αφηγείται την προσπάθεια της CIA να… σκοτώσει τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, είχε προκαλέσει συζητήσεις, καθώς θεωρείται ο λόγος της επίθεσης στη Sony Pictures, με πολλούς να πιστεύουν πως η κυβέρνηση της Βόρειας Κορέας βρίσκεται πίσω από τους hackers, παρ’ όλο που η χώρα επίσημα το αρνείται.

    Το νέο μήνυμα των hackers της ομάδας GOP που προκάλεσε την επίθεση, ο οποίο δημοσιεύτηκε στο Pastebin και άλλα sites, έγραφε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

    “Ο κόσμος θα είναι γεμάτος φόβο. Θυμηθείτε την 11 Σεπτεμβρίου του 2001. Σας συνιστούμε να κρατήσετε τον εαυτό σας μακριά από τις αίθουσες εκείνη τη στιγμή. (Εάν είστε κοντά, καλύτερα να φύγετε). Ό,τι έρχεται τις επόμενες ημέρες, θα προκαλεστεί από την απληστία της Sony Pictures Entertainment. Όλος ο κόσμος θα καταγγείλει τη Sony.”

    Μετά από αυτό, αλλά και τις αποφάσεις των μεγαλύτερων αιθουσών να μην προβάλλουν την ταινία, η ακύρωση θεωρήθηκε αναπόφευκτη από τα στελέχη της εταιρείας, εκείνο που δεν έχει ξεκαθαριστεί, ωστόσο, είναι αν η Sony σχεδιάζει να ακυρώσει την προβολή και σε άλλες χώρες, κάτι που αναμενόταν να γίνει με το νέο έτος.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles