14.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το επίσημο trailer του Suicide Squad φανερώνει γιατί είναι ωραίο να είσαι στο team των… κακών!

    Μετά το επικό δεύτερο trailer του Batman v Superman, το οποίο προβλήθηκε στη διάρκεια της Comic-Con και εκτόξευσε το hype στα ύψη η μεγάλη γιορτή των comics επεφύλασσε μία ακόμη έκπληξη για τους λάτρεις των υπερηρώων (και ειδικότερα τους fans της DC), καθώς για πρώτη φόρα είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μία γεύση από τον κόσμο του Suicide Squad, της ομάδας των «κακών» ηρώων της DC, οι οποίοι αναμένεται να βρεθούν στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Αύγουστο του 2016.

    Suicide Squad

    Στο πρώτο trailer του Suicide Squad κάνουν την εμφάνιση τους οι Harley Quinn (Margot Robbie), Deadshot (Will Smith), Captain Boomerain (Jai Courtney), Rick Flagg (Joel Kinnaman), Enchantress (Cara Delevigne) και φυσικά o Joker (Jared Leto). Στο trailer εμφανίζεται η ομάδα των κακών υπερηρώων να απλώνει τον τρόμο όπως μόνο εκείνη γνωρίζει και παράλληλα μπορούμε ήδη να διακρίνουμε ορισμένα πρώτα ψήγματα του story. Η σκηνοθεσία ανήκει στον David Ayer (Training Day, End of Watch), ενώ όλα τα φώτα αναμένεται να συγκεντρώσει πάνω του ο Jared Leto, ο οποίος υποδύεται τον Joker. H ταινία Suicide Squad αποτελεί μία από τις δέκα ταινίες που θα έχουν κυκλοφορήσει μέχρι το 2020 και θα αντλούν τη θεματολογία τους από το σύμπαν της DC. Δείτε το trailer και είμαστε βέβαιοι ότι θα σας ανοίξει για τα καλά την όρεξη…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles