14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    [ΕΛΗΞΕ] Σούπερ Διαγωνισμός με gaming δώρα BigBen και 4Gamers από την IGE!

    Για τον σούπερ διαγωνισμό μας (που όλα τα δώρα του αποτελούν μία ευγενική προσφορά της IGE), επιλέξαμε τρία προϊόντα από την δυναμική εταιρεία BigBen και ένα από την 4Gamers. Συγκεκριμένα, ένας νικητής αναμένεται να κερδίσει ένα wireless controller της BigBen (για PS3) και ένα stereo gaming headset CP-01 από την 4Gamers, ενώ ένας ακόμη τυχερός θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει ένα Dual Charger για PlayStation 4, μαζί με ένα υψηλής ποιότητας HDMI Flat Cable άπό την Big Ben.

    igedl

    Για τους gamers που αναζητούν την απόλυτη ακρίβεια στη μάχη, η BigBen προτείνει για το PlayStation 3, ένα Bluetooth Wireless Controller που μπορεί να αποζημιώσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. H πρόταση της BigBen ξεχωρίζει για την εξελιγμένη motion sensing τεχνολογία, τον εργονομικό σχεδιασμό και το εκπληκτικό κράτημα, ενώ παράλληλα διαθέτει εμβέλεια που μπορεί να φτάσει έως τα 10 μέτρα.

    179944-gallery-details-BB_251524_03

    Το CP-01 Stereo Gaming Headset είναι μία λύση που μεταδίδει στους users την απόλυτη ηχητική απόλαυση. Τα μαλακά ear-cups δεν κουράζουν ακόμη ύστερα και από πολύωρη χρήση, ενώ επιπλέον το headset της 4Gamers προκαλεί εκπληκτική απομόνωση, περιορίζοντας έτσι 100% τους εξωτερικούς ήχους. Για τους απαιτητικούς παίκτες που θέλουν να ακούν και τον παραμικρό ήχο στο πεδίο της μάχης, το CP-01 είναι το καλύτερο «εργαλείο»!

    CP-01RED-STEREO-GAMING-HEADSET-PRO3

    Επειδή η μπαταρία των controllers ύστερα από πολύωρα gaming sessions σίγουρα θα πέφτει, το Dual-Charger mini-stand της BigBen είναι αν μη τι άλλο πανέξυπνη πρόταση που κυριολεκτικά θα σας λύσει τα χέρια! Το Dual-Charger μπορεί να δεχτεί πάνω του δύο PS4 controllers, ενώ μέσω των δύο ακόμη διαθέσιμων USB ports οι users μπορούν να φορτίσουν ακόμη και 4 χειριστήρια ταυτόχρονα!

    298082-gallery-comp-BB_320817_02

    Τέλος, το τελευταίο δώρο του διαγωνισμού μας είναι ένα εκπληκτικό HDMI Flat Cable από την BigBen, με μήκος 3 μέτρα, το οποίο περνάει σε άλλη διάσταση την εικόνα της τηλεόρασης σας. H 24K επίχρυσες υποδοχές εξασφαλίζουν μοναδική πιστότητα και ποιότητα που είναι βέβαιο ότι θα καλύψει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς!

    298205-inlay-details-BB_320787_01

    Αυτά είναι τα δώρα του εκπληκτικού διαγωνισμού μας και για να μπορέσετε να λάβετε μέρος θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει Like + Share στη σελίδα του digitallife.gr στο Facebook και να αφήσετε απαραιτήτως ένα comment κάτω από το θέμα (για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να έχετε κάνει οπωσδήποτε τα παραπάνω βήματα). O εν λόγω διαγωνισμός διεξάγεται παράλληλα με το «αδελφό» site gameslife.gr. Θα δεχτούμε συμμετοχές μέχρι τις 23:59, 27/09/2015 και τα αποτελέσματα για τους δύο τυχερούς θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 28/09/2015. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    395 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles