11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το Super Mario Run έρχεται στις 15 Δεκεμβρίου!

    Είναι γνωστό ότι η Nintendo έχει αποφασίσει να παίξει πάρα πολύ δυνατά στον τομέα του mobile gaming, καθώς είναι γνωστό ότι μοιάζει αυτή τη στιγμή ως η “κότα με τα χρυσά αυγά”. Οι προθέσεις του ιαπωνικού κολοσσού του gaming φάνηκαν άλλωστε στο πρόσφατο iPhone 7 event που έλαβε χώρα τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε, καθώς μία από τις μεγαλύτερες ανακοινώσεις είχε να κάνει με την πρώτη επίσημη εμφάνιση του αγαπημένου υδραυλικού στις συσκευές της Apple. Εάν θυμάστε, το μεγάλο στέλεχος της Nintendo, Shigeru Miyamoto, ήταν εκείνος που ανακοίνωσε τα «ευχάριστα νέα» στο event, χωρίς ωστόσο όμως να δώσει στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία αναφορικά με την κυκλοφορία και τις δυνατότητες του συγκεκριμένου endless runner παιχνιδιού.

    super-mario-run-c

    Η Nintendo λοιπόν με επίσημη ανακοίνωση της ξεκαθαρίζει το τοπίο και μας ενημερώνει ότι το Super Mario Run θα αρχίσει να κυκλοφορεί από τις 15 Δεκεμβρίου σε 151 διαφορετικές χώρες – περιοχές. Με βάση το press release, το παιχνίδι θα στοιχίζει 9.99$, δίνοντας τη δυνατότητα στους fans του mobile gaming να παίξουν και στα τρία modes του παιχνιδιού, ενώ επιπλέον θα υπάρχει και μία «free» version, η οποία θα δίνει τη δυνατότητα στους gamers να παίξουν ένα «κομμάτι» του Super Mario Run. Το ενδιαφέρον αυτό endless runner game θα τρέχει σε iPhone, iPad και iPod touch συσκευές που «φορούν» το λειτουργικό iOS 8.0 και θα υποστηρίζει 10 διαφορετικές γλώσσες. To Super Mario Run είναι «αποκλειστικό» για συγκεκριμένη χρονική διάρκεια στις συσκευές της Apple και είναι ακόμη άγνωστο το πότε θα κάνει την εμφάνιση της η έκδοση του για Android.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles