16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Γιατί η Microsoft δεν υποστηρίζει τις… ναυαρχίδες της στο πρώτο Technical Preview για τα Windows 10 for Phones

    Η Microsoft έδωσε στη δημοσιότητα τις προηγούμενες ημέρες την πρώτη έκδοση του Technical Preview για τα Windows 10 for Phones, ωστόσο ο προβληματισμός πολλών χρηστών ήταν ο εξής: Γιατί δεν υποστηρίζονται περισσότερα μοντέλα από τη version και γιατί αυτή αγνοεί τις ναυαρχίδες της εταιρείας;

    microsoft__logo

    Πράγματι, όπως ανακοινώθηκε η πρώτη αυτή έκδοση -διαθέσιμη φυσικά, μόνο για τα μέλη του Windows Insider Program της Microsoft- υποστηρίζει 6 μόλις συσκευές, οι οποίες σίγουρα δεν μπορούν να θεωρηθούν high-end. Είναι τα μοντέλα Lumia 630, Lumia 635, Lumia 636, Lumia 638, Lumia 730 και Lumia 830, με περισσότερα να ακολουθούν σύντομα, όπως αναφέρουν από την αμερικανική εταιρεία.

    Όπως σημειώνει, ο Joe Belfiore από την πλευρά της Microsoft, η εταιρεία θα ήθελε περισσότερα μοντέλα να υποστηρίζονται από το preview, κάτι τέτοιο ωστόσο δεν κατέστη δυνατό λόγω “πάρα πολλών ζητημάτων” που έχουν προκύψει.

    “Εργαζόμαστε πάνω στο 1520 και σε άλλα τηλέφωνα. Ελπίζαμε να υποστηρίζαμε περισσότερα με το πρώτο preview, αλλά υπάρχουν ακόμη πολλά ζητήματα” σημειώνει το στέλεχος της Microsoft, που ελπίζει ότι με το feedback που έχει ζητήσει από τους “insiders” στο πρόγραμμα να καταφέρει να λύσει σύντομα κάποια από τα προβλήματα που έχουν προκύψει, ώστε τα Windows 10 for Phones να φτάσουν σε περισσότερες και πιο… high-end συσκευές για δοκιμή.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles