16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Αυτό θα είναι το Google Nexus Tablet και μας αρέσει!

    Αναρωτιόσασταν τι θα δούμε την Τετάρτη, κατά τη διάρκεια του keynote στο συνέδριο Google I/O; Δεν σας έχουμε πει πως θα δούμε το πολυαναμενόμενο Google Nexus Tablet διά χειρός Asus;

    Να που το Gizmodo της Αυστραλίας παρέλαβε ένα “training document” και φωτογραφίες της νέας συσκευής. Τη φωτογραφία τη βλέπετε παραπάνω, τα τεχνικά δε, είναι περίπου όπως τα γνωρίζαμε: 7 ίντσες η διαγώνιος της IPS οθόνης, με ανάλυση 1280×800, επεξεργαστή Tegra 3 χρονισμένο στα 1,3 GHz, 12πύρηνη κάρτα γραφικών GeForce και μνήμη RAM στο 1GB.

    Το tablet θα διαθέτει κάμερα για πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων στα 1,2 MPixel και απ’ ότι βλέπουμε στη φωτογραφία, δεν θα διαθέτει οπίσθια κάμερα. Η μπαταρία του όμως, σύμφωνα πάντα με το Gizmodo, θα εξασφαλίζει 9 ώρες λειτουργίας. To λειτουργικό του θα είναι το Jelly Bean, χωρίς όμως να αναφέρεται με ακρίβεια, ο αριθμός της έκδοσης.

    Το εντυπωσιακό στοιχείο, πέρα από τα specs και την ομολογουμένως ελκυστική όψη του, θα είναι και η τιμή του. Η έκδοση των 8 GB θα έχει τιμή 199 δολάρια, ενώ η έκδοση των 16GB θα είναι στα 249 δολάρια.  Οι τιμές αυτές υπολογίζονται για ΗΠΑ, χωρίς να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τις διαφοροποιήσεις που θα υπάρξουν τοπικά.

    Η κυκλοφορία του αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα και θα είναι ενδιαφέρον να δούμε, πότε θα μπορούμε να το αγοράσουμε κι εμείς εδώ, σε τι τιμή, αλλά και από πού, καθώς είναι έντονες οι φήμες ότι η Google θα το διαθέσει αποκλειστικά μέσα από δικό της e-shop.

    Πηγή: Gizmodo Australia

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles