16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ανακοινώθηκε επίσημα η νέα εμφάνιση του Twitter προφίλ

    Εδώ και καιρό έχουμε εντοπίσει τη νέα εμφάνιση του Twitter προφίλ, η οποία μάλιστα έπεσε στα χέρια μας και την ξεψαχνίσαμε. Το Twitter ανακοίνωσε επίσημα τη νέα εμφάνιση και μάλιστα η διάθεση της έχει ήδη ξεκινήσει για όλους τους χρήστες και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

    twitter new profile design 2014

    Σύμφωνα με τις επίσημες πληροφορίες από το blog του Twitter, ισχύει πως τα tweets τα οποία έχουν δεχτεί retweet ή favorite, γενικά engagement, θα εμφανίζονται με μεγαλύτερη γραμματοσειρά σε σχέση με αυτά χωρίς καθόλου engagement. Επίσης, φαίνεται πως η νέα εμφάνιση θα επιτρέψει σε όλους τους χρήστες να καρφιτσώσουν ένα από τα tweets τους στο πάνω μέρος, έτσι ώστε αυτό να μη μετακινείται προς τα κάτω με δημιουργία νέων tweets.

    Όσον αφορά το συνολικό περιεχόμενο, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν είτε το timeline του χρήστη με όλα τα tweets του, συμπεριλαμβανομένων των replies, εκείνων δηλαδή που ξεκινούν με mention (@username) χρήστη, είτε το timeline με τα tweets χωρίς τα replies. Τέλος, δεν ξεχνάμε τις μεγάλες αλλαγές στο μέγεθος των εικόνων και ειδικά της μεγάλης εικόνας header στο πάνω μέρος.

    Θέλετε να επεξεργαστείτε περισσότερο τη νέα εμφάνιση του Twitter προφίλ; Δείτε το προφίλ της Michelle Obama.

    Τέλος, το Twitter δεν ανακοίνωσε τίποτα για νέα εμφάνιση των προφίλ του στις κινητές συσκευές, κάτι το οποίο έχουμε δει πως ήδη δοκιμάζεται.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles