21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    WSJ: Το επόμενο iPhone θα έχει υποστήριξη Force Touch και θα βγαίνει και σε… ροζ!

    Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για fans του Cupertino -και όχι μόνο- παρουσιάζει ένα νέο δημοσίευμα της Wall Street Journal, σύμφωνα με το οποίο το επόμενο iPhone (ή αν προτιμάτε τα… επόμενα iPhone 6S και 6S Plus) πιθανότατα θα υποστηρίζουν Force Touch στις οθόνες τους, ενώ θα διατίθενται και σε ένα νέο χρώμα.

    iphone-next-pink

    Αν η νέα πρόταση της Apple στο κομμάτι των smartphones υποστηρίζει Force Touch, θα πρόκειται για την τρίτη της αμερικανικής εταιρείας με αυτό το χαρακτηριστικό, μετά το Apple Watch αλλά και το νέο MacBook που ανακοινώθηκε προχθές. Πρόκειται για μία τεχνολογία που μπορεί να ανιχνεύσει την πίεση της οθόνης και να ξεχωρίζει ένα απλό tap από μία πιο έντονη πίεση από τα δάκτυλά σας, μία υλοποίηση που μπορεί να προσφέρει χρηστικότητα και άπειρες εφαρμογές.

    Πέρα από αυτό το ενδιαφέρον χαρακτηριστικό, ένα άλλο στοιχείο που δίνεται για το μέλλον των iPhone είναι ότι θα διατίθενται και σε ένα επιπλέον χρώμα, καθώς, πέρα από ασημί, χρυσό και γκρι, πιθανώς θα υπάρχει και μία ροζ έκδοση για όσους την προτιμούν.

    Η μαζική παραγωγή για την επόμενη “φουρνιά” iPhone (που δεν πρόκεται να έχει τεράστιες αλλαγές από την υπάρχουσα έκδοση) αναμένεται να ξεκινήσει το Μάιο, ώστε, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το λανσάρισμα να γίνει μέσα στο Σεπτέμβριο.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles