13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    To Xiaomi Mi Pad 2 τρελαίνει το AnTuTu και ανακηρύσσεται ως το πιο γρήγορο tablet της αγοράς!

    Η Xiaomi πριν από μερικές ημέρες ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Mi Pad 2, ένα tablet με high-end χαρακτηριστικά και σε τιμή πραγματικά… χώμα. Το υψηλών προδιαγραφών tablet της Xiaomi είναι σίγουρα μία αρκετά ισχυρή πρόταση, όμως το θέμα είναι πόσο πραγματικά δυνατό είναι. Η απάντηση είναι ότι πρόκειται για το πιο ισχυρό tablet της αγοράς σύμφωνα με ένα benchmarking test που εμφανίστηκε στο AnTuTu. Συγκεκριμένα, το Mi Pad 2 κατάφερε να αποσπάσει ένα score της τάξεως των 85.101 points, μία επίδοση που το τοποθετεί  πιο πάνω ακόμη και από τα Samsung Galaxy Note 5, Meizu Pro 5 και Huawei Mate 8!

    Xiaomi Mi Pad 2 (2)

    To Mi Pad 2 έρχεται σε δύο διαφορετικές εκδόσεις (είτε με λειτουργικό Android είτε με Windows 10 OS) και διαθέτει display στις 7.9 ίντσες (με ανάλυση στα 1536×2048 pixels), ενώ από ότι φαίνεται, το Intel Atom X5-Z8500 chipset (με quad-core CPU στα 2.2GHz) σε συνδυασμό με τα 2GB LPDDR μνήμης RAM κάνει όλη τη “δουλειά”. Επιπλέον, η high-end πρόταση της Xiaomi έρχεται με μπαταρία που διαθέτει χωρητικότητα στα 6010mAh, με τη συσκευή να υποστηρίζει fast-charging δυνατότητες. Επιπλέον, έρχεται με μία rear cam στα 8MP και selfie cam στα 5MP. Το Xiaomi Mi Pad 2 κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις, μία με αποθηκευτικό χώρο στα 16GB (156$) και μία άλλη στα 64GB (203$) και σε αυτή τη φάση η Xiaomi δεν έχει ανακοινώσει εάν θα το κυκλοφορήσει σε άλλες αγορές πέραν της Ασίας.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles