15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Είναι επίσημο: η Yahoo! εξαγόρασε το Tumblr και υπόσχεται να «μην τα κάνει θάλασσα»

    IMG_7396VERGE_large_verge_medium_landscape

    Να λοιπόν που γίνεται όσο επίσημο θα μπορούσε να γίνει. Η Yahoo! ανακοινώνει και επίσημα την απόκτηση της δημοφιλούς πλατφόρμας blogging Tumblr, για το αντίτιμο των 1,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Μάλιστα, στο δελτίο τύπου της Yahoo! αναφέρεται το εξής εκπληκτικό:

    «όπως ορίζει η συμφωνία και η υπόσχεσή μας να μην τα κάνουμε θάλασσα, το Tumblr θα λειτουργεί ανεξάρτητα και σαν ξεχωριστή εταιρεία»

    Πέρα από το αστείο του πράγματος, φαίνεται πως η Marissa Mayer και η Yahoo! διαβάζουν τις ανησυχίες της μπλογκόσφαιρας, μετά την πρώτη φημολογία γι αυτή την εξαγορά. Όσον αφορά τους λόγους που οδήγησαν τη Yahoo! στην εξαγορά αυτή; Μα όλα αυτά τα ποιοτικά στοιχεία του Tumblr:

    “Με περισσότερους από 300 εκατομμύρια επισκέπτες μηνιαίους και 120,000 εγγραφές κάθε μέρα, το Tumblr είναι ένα από τα πιο γρήγορα αναπτυσσόμενα media networks στο κόσμο. Πραγματοποιούνται 900 post κάθε δευτερόλεπτο και οι χρήστες ξοδεύουν 24 δισεκατομμύρια λεπτά στον ιστότοπο, κάθε μήνα.

    Όσον αφορά τις κινητές συσκευές, περισσότεροι από τους μισούς χρήστες του Tumblr χρησιμοποιούν τις εφαρμογές και πραγματοποιούν κατά μέσο όρο 7 χρήσης την ημέρα.

    Ο συνδυασμός Tumblr+Yahoo! αναμένεται να αυξήσει το κοινό της Yahoo! κατά 50% από τους 1 δισεκατομμύριο μηνιαίους χρήστες και να αυξήσει το traffic κατά 20%»

    Σημειώνεται δε πως ο ιδρυτής του Tumblr και πολύ πλούσιος πια David Karp, θα παραμείνει CEO της εταιρείας. Καλορίζικο Yahoo! Ευχόμαστε να κρατήσεις την υπόσχεσή σου.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles