17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Γιατί κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν πως το 2012 θα έρθει το τέλος του κόσμου;

    Έλα ντε; Υπάρχουν αρκετές επιστημονικές αναφορές πια, που τεκμηριώνουν πως οι Μάγια, το μόνο που “προέβλεψαν” για το 2012, είναι το τέλος του ημερολογίου τους. Προφανώς δεν πρόλαβαν να φτιάξουν κι άλλο ημερολογιακό κύκλο των 5000 ετών, όπως το συνήθιζαν.

    Αυτό υποστηρίζει και ο Colin Grey στο νέο του βίντεο που κυκλοφορεί ελεύθερο στο Youtube από χθες και… μεταξύ μας… συμφωνούμε μαζί του. Τι λέει λοιπόν; Πολύ απλά ότι, αν οι Μάγια ήταν τόσο καλοί στις προβλέψεις, θα μπορούσαν να είχαν προβλέψει την απόβαση των Ισπανών που αφάνισαν τον πολιτισμό τους. Εκτός κι αν αποδεχτεί κάποιος ότι οι “προβλέψεις” τους ήταν περισσότερο μακροπρόθεσμες και όχι τόσο… άμεσες.

    Πού καταλήγει το βίντεο; Ότι η πρόβλεψη για το τέλος του κόσμου το 2012, ήταν μία πρόβλεψη από το Hollywood, το History Channel και κάποιους που το είχαν ανάγκη για να έχουν κάτι να πιστεύουν. Όχι των Μάγια.

    Αν πάλι ανήκετε σε αυτούς που θέλουν να πιστέψουν ότι ο κόσμος θα τελειώσει μέσα στη χρονιά που ξεκινάει σε λίγες ώρες, το μόνο που μπορούμε να σας πούμε είναι να φροντίσετε να ζείτε κάθε μέρα έτσι, σαν να είναι η τελευταία σας. Αν μη τι άλλο, είτε έρθει το τέλος του κόσμου, είτε όχι, θα έχετε περάσει μία πολύ καλή ζωή.

    Ξεσκονίστε τα αγγλικά σας και παρακολουθήστε το βίντεο. Ο Colin Grey συχνά πυκνά κυκλοφορεί βίντεο με σύντομες ιστορίες για, σχεδόν, τα πάντα και είναι εξαίρετα.

    Πηγή: The lauging squid

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles