BREAKING

ΜΤΝ: Είναι τρέλα… με την κίτρινη φανέλα, MTN και ΑΠΟΕΛ ανανεώσαν την συνεργασία τους έως το 2015.

Δύο κορυφαίες ομάδες συνεχίζουν μαζί την ανοδική πορεία που ξεκίνησαν το 2007.Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα  το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΓΣΠ, η ΜΤΝ και ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσαν τη συνέχιση της συνεργασίας τους για τα επόμενα τρία χρόνια.  Όπως ορίζει η συμφωνία, η ΜΤΝ παραμένει ο επίσημος χορηγός της φανέλας του ΑΠΟΕΛ για το κυπριακό πρωτάθλημα έως και το 2015, ενώ το κόστος της χορηγίας ανέρχεται σε 1.600.000 ευρώ.

Στη διάσκεψη τύπου παρευρέθηκαν από την ΜΤΝ ο Πρόεδρος του Δ.Σ  της ΜΤΝ κ. Νίκος Κ. Σιακόλας, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Pieter Verkade και ο Οικονομικός Διευθυντής κ. Χάρης Γεωργάκης. Από την ομάδα του ΑΠΟΕΛ παρόντες ήταν ο Πρόεδρος κ. Φοίβος Ερωτοκρίτου, ο προπονητής κ. Ivan Jovanovic και ο Marketing Manager κ. Φοίβος Παπαδόπουλος.

Στην εισήγησή του, ο Πρόεδρος της ΜΤΝ κ. Νίκος Κ. Σιακόλας αναφέρθηκε στην προσωπική του σχέση με τον ΑΠΟΕΛ λέγοντας χαρακτηριστικά ««Χαίρομαι ιδιαίτερα που με τη σημερινή υπογραφή της συμφωνίας θα συνεχιστεί η συνεργασία και η στήριξη από την MTN Cyprus Ltd στον ΑΠΟΕΛ για ακόμη τρία χρόνια. Η συνεργασία αυτή άρχισε το 2007. Προσωπικά νοιώθω πολύ ευχαριστημένος, γιατί τυγχάνει να είμαι μεγάλος θαυμαστής και μέτοχος του ΑΠΟΕΛ εδώ και πολλά χρόνια. Η MTN Cyprus Ltd, που είναι μια ανερχόμενη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, είναι πάντα πλάι στον ΑΠΟΕΛ και ταυτόχρονα ένας μεγάλος φίλος του κυπριακού ποδοσφαίρου».

Παράλληλα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΤΝ, κ. Verkade, στην παρέμβασή του τόνισε ότι «η ανανέωση της συμφωνίας μας με τον ΑΠΟΕΛ αποτελεί ένα ακόμα ορόσημο στην πορεία μας για την κορυφή. Η χορηγία μας στον ΑΠΟΕΛ όχι μόνο θέτει νέα, υψηλά πρότυπα στο κυπριακό ποδόσφαιρο, αλλά αντανακλά τη σοβαρότητα και την αποφασιστικότητα με την οποία συνεχίζουμε τη διείσδυσή μας στην κυπριακή αγορά. Το τοπίο των τηλεπικοινωνιών αλλάζει για πάντα και είμαστε υπερήφανοι γιατί βρισκόμαστε  στο επίκεντρο της αλλαγής αυτής».

Ο Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ κ. Ερωτοκρίτου στη δήλωσή του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «Η συνέχιση της συνεργασίας μας με την MTN αποτελεί μια σημαντική εξέλιξη την οποία χαιρετίζουμε θερμά. Η MTN, ως διαχρονικός χορηγός της ομάδας του ΑΠΟΕΛ, ήταν δίπλα μας τα τελευταία χρόνια, στις καλές και τις άσχημες στιγμές. Μας στηρίζει, και στο βαθμό που μπορούμε, επιστρέφουμε αυτή τη βοήθεια.

Είμαστε πλέον δύο καλοί συνεργάτες με παρελθόν, παρόν και μέλλον. Ως πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ θα ήθελα να διαβεβαιώσω ότι θα τιμήσουμε αυτή τη συνεργασία και με όλες μας τις δυνάμεις θα εργαστούμε για ένα ισχυρό ΑΠΟΕΛ και τη νέα χρονιά».

Αναφερόμενος στην ανανέωση της χορηγίας, ο Αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Γιώργος Γεωργίου προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Είναι με ιδιαίτερη χαρά που ανανεώνουμε τη συνεργασία μας με την ΜΤΝ, μια συνεργασία την οποία αγκαλιάσαμε από την αρχή και εξακολουθούμε να αγκαλιάζουμε αφού οι πολύ στενοί διαχρονικοί μας δεσμοί δεν περιορίζονται μόνο στο οικονομικό κομμάτι αλλά επεκτείνονται και αλλού. Ευχαριστούμε την ΜΤΝ για τη συνεχή στήριξη και προσβλέπουμε στα επόμενα χρόνια της συνεργασίας μας».

Η ανανέωση της χορηγίας του ΑΠΟΕΛ εντάσσεται στη γενικότερη στρατηγική της ΜΤΝ για σταθερές και μακροπρόθεσμες συνεργασίες που παράγουν αξία, ενισχύουν την παρουσία της εταιρείας και ενδυναμώνουν τη σχέση της με τους καταναλωτές.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η ΜΤΝ σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα νέο τηλεπικοινωνιακό προϊόν αποκλειστικά για τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ, μέσα από το οποίο θα έχουν πρόσβαση σε νέα, στατιστικά και άλλο περιεχόμενο της αγαπημένης τους ομάδας. Παράλληλα, διατηρεί το δικαίωμα πρώτης επιλογής στη χορηγία των ευρωπαϊκών αγώνων.

 

Ακολουθήστε το digitallife.gr στο Google News

0 Comment