18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    «Σάρωσε» στο Kickstarter το Project Eternity

    «Τρένο» πέρασε από το Kickstarter το Project Eternity. Το εγχείρημα της Obsidianσυγκέντρωσε το απίστευτο ποσό των $3.986.929 από 73.986 υποστηρικτές, κάτι που αποτελεί ρεκόρ, ξεπερνώντας ακόμα κι αυτό το απίθανο Double Fine Adventure του Τιμ Σέιφερ. Στην ουσία με τα $4 παρά κάτι ψιλά εκατομμύρια που μάζεψε, το Project Eternity έγινε το videogame με τα περισσότερα έσοδα στο Kickstarter, θέτοντας φυσικά καλύτερη επίδοση evah. Αν στα παραπάνω δε, συνυπολογίσουμε και τα $176.279 που προήλθαν από το PayPal, τότε το συνολικό ποσό ξεπερνά και τα $4 μύρια!

    Αν δεν έχεις ιδέα περί τίνος πρόκειται, να σε ενημερώσουμε ότι ο Κρις Άβελοουν και οι συνεργάτες του στην Obsidian προτίθενται να δημιουργήσουν ένα «old school» RPG, πνευματικό διάδοχο του Planescape: Torment και με σαφείς επιρροές από τα Baldur’s Gate και Icewind Dale –και αρκετούς ακόμα τίτλους σε μικρότερο βαθμό που όπως και τους προαναφερθέντες, δημιούργησαν οι ίδιοι. Για να πετύχουν τον στόχο τους κατέφυγαν στη λύση του crowd funding και… τα αποτελέσματα τα διάβασες πιο πάνω.

    Σκέψου ότι με το που έπιασε το εγχείρημα τους 50.000 υποστηρικτές, η Obsidian ανακοίνωσε την προσθήκη ενός dungeon με τρία υπόγεια, υποσχόμενη ότι θα προσέθετε από ένα επίπεδο για κάθε 2.500 έξτρα άτομα που θα συνεισέφεραν στο Project Eternity. Ε, το The Endless Paths θα έχει τελικά «μόλις» δεκαπέντε υπόγεια

    Το Project Eternity θα κυκλοφορήσει σε PC τον Απρίλιο του 2014.

     

    Πηγή: gameslife

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles