17.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ένα ξεχωριστό τρόπο επέλεξε η Telefone για να κάνει το δικό της δώρο στους ερωτευμένους: Πείτε «Σ΄αγαπώ» με ένα νέο κινητό!

    Ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό τρόπο επέλεξε η Telefone για να κάνει φέτος το δικό της δώρο  στους ερωτευμένους!

    Με αφορμή την ημέρα της εορτής του Αγίου Βαλεντίνου, ομάδες της Telefone επισκέφθηκαν δημόσιους χώρους και μοίρασαν σε θαμώνες καφετεριών σε όλες τις πόλεις σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς μαζί με ένα γουστόζικο ενημερωτικό φυλλάδιο που παρουσιάζει τα πιο trendy κινητά τελευταίας τεχνολογίας σε προσιτές τιμές,  για να πείτε «Σ’ αγαπώ» με ένα νέο κινητό! σε αυτούς που αγαπάτε και λατρεύετε.

    Θερμή ήταν η υποδοχή όσων χαλάρωναν στις καφετέριες αφού ενημερώθηκαν με «γλυκύτητα»  για τα προϊόντα Cyta που διαθέτει η Telefone μέσω των 35 καταστημάτων που διατηρεί παγκύπρια.

    Αν λοιπόν δεν βρήκατε ακόμη το σωστό δώρο για να πείτε «Σ’ αγαπώ», μην ανησυχείτε γιατί οι ειδικές προσιτές τιμές θα ισχύουν για αρκετό  καιρό…ακόμη.

    Διαλέξτε λοιπόν έστω και τώρα το «λατρευτώ» σας κινητό σε ένα από τα 35 κατάστημα Telefone και πείτε «Σ’ αγαπώ» με ένα νέο κινητό! γιατί η Αγάπη και ο Έρωτας δεν σταματούν ποτέ!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles