18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ένα Open Coffee «Made in Cyprus» με την στήριξη της ΜΤΝ

    Με θέμα το «Made in Cyprus» και έμφαση στην ενίσχυση των εγχώριων τεχνολογικών start-ups πραγματοποιείται το τρίτο Open Coffee Cyprus, με τη στήριξη της ΜΤΝ. Μέλη της τεχνολογικής κοινότητας της Κύπρου, bloggers, developers, δημοσιογράφοι, marketers, επαγγελματίες της επικοινωνίας, “nerds”, νέοι επιχειρηματίες και γενικότερα άνθρωποι που θέλουν να μάθουν και να κάνουν περισσότερα θα συγκεντρωθούν στο Open Coffee Cyprus στις  15 Οκτωβρίου στο Θέατρο Ένα, στην οδό Αθηνάς 4 (απέναντι από το Bastione) και ώρα 6.00 μ.μ. Η κοινότητα του Open Coffee Cyprus έχοντας ήδη δείξει δείγματα κυπριακής τεχνολογικής καινοτομίας, αυτή τη φορά φιλοξενεί εφτά ομιλητές από Κύπρο. Από την Ελλάδα, προσκεκλημένος στη συνάντηση είναι ο Αποστόλης Αϊβαλής, ιδρυτής του StartUp Day, Business Strategist, Mentor και Passionate Entrepreneur.

    Οι ομιλητές από την Κύπρο που θα παρουσιάσουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες είναι:

    • Αλέξανδρος Χαραλαμπίδης: ένας upcoming accelerator παρουσιάζει το Interactive Mapping of Energy Houses, μια start-up για διαδραστικά ενεργειακά σπίτια.
    • Αντρέα Καμηλάρης, Γιώργος Ταλιαδώρος και Μάριος Μιχαήλ – παρουσιάζουν την εφαρμογή social electricity.
    • Μιχάλης και Έλενα Στρούθος – παρουσιάζουν την εφαρμογή που έκανε επιδιώκει το re-branding της Πάφου, Paphos Treasure Hunt.
    • Ανδρέας Βούρκος, Βασίλειος Μιτρούσης – παρουσιάζουν την εφαρμογή Braille messenger μέσα από την wajee mobile.
    • Κωσταντίνος Στεργιόπουλος – μοιράζεται την newborn ιδέα του να καταστήσει τον αυτοκινητόδρομο free wi-fi zone.
    • Αλέξης Πιπερίδης – παρουσιάζει το proto.io, μια πλατφόρμα πολύ γρήγορης ανάπτυξης εφαρμογών σε κινητά.

    Η Σταυριάνα Κοφτερός στο δεύτερο μέρος του Open Coffee Cyprus δίνει tips για καλύτερο networking. Το Open Coffee Cyprus επιδιώκει τη δικτύωση προσώπων με κοινά ενδιαφέροντα, εμπνέει τους ανθρώπους με νέες προτάσεις, καλλιεργεί την καινοτομία και το επιχειρείν, διαδίδει τις νέες τεχνολογίες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles