18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Αγορές εφαρμογών Samsung μέσω του δικτύου της Telefonica

    H Telefonica Digital και η Samsung υπέγραψαν παγκόσμια συμφωνία που θα επιτρέψει στους πελάτες τους να αγοράζουν εφαρμογές και περιεχόμενο για το Samsung κινητό τους, μέσω του λογαριασμού τους. Πρόκειται για την πρώτη κατασκευάστρια εταιρεία smartphones που συνδέει απευθείας με τον πάροχο παρόμοιες υπηρεσίες.  Αυτό γίνεται εφικτό μέσω του ΑΡΙ πληρωμής BlueVia που έχει υιοθετήσει η Telefonica .

    Σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης, οι πελάτες της Samsung  «θα είναι σε θέση να αγοράζουν εφαρμογές και μουσική, βίντεο, βιβλία, παιχνίδια και εκπαιδευτικό υλικό από συσκευές τους, καταναλώνοντας προπληρωμένη αξία από το καρτοκινητό τους, προπληρωμένη κάρτα ή πληρώνοντας στο λογαριασμό του τηλεφώνου τους, αποφεύγοντας έτσι την ανάγκη για χρήση πιστωτικής κάρτας. Η συμφωνία καλύπτει τόσο τις ταμπλέτες της Samsung, όσο και τις κινητές συσκευές.

    Η Telefonica σχεδιάζει να εφαρμόσει παρόμοια τακτική για χρέωση υπηρεσιών downloads και με άλλους οργανισμούς σε διάφορες συσκευές και πλατφόρμες, όπως για παράδειγμα η Google, το Facebook και η Microsoft.

    Η υπηρεσία Direct-to-bill για Samsung συσκευές θα αρχίσει να υλοποιείται στον όμιλο Telefonica με πρώτη την Telefonica Γερμανίας όπου αναμένεται να λανσαριστεί κατά τα μέσα του φετινού καλοκαιριού.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles