21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Αλλάξτε τον τρόπο διασκέδασης με το Wii U της Nintendo!

    Η  νέα οικιακή κονσόλα Wii U της Nintendo, φαίνεται να αλλάζει ριζικά τον τρόπο διασκέδασης του παίκτη προσφέροντας συναρπαστικές gaming εμπειρίες!

    Η πρωτοποριακή κονσόλα Wii U διαθέτει επαναστατικό τρόπο ελέγχου των παιχνιδιών μέσω οθόνης αφής, έλεγχο των κινήσεων με απόλυτη ακρίβεια και γραφικά υψηλής ανάλυσης. Το  Wii U , είναι διαθέσιμο στα καταστήματα Public στα Mall Of Cyprus στη Λευκωσία και MyMall στη Λεμεσό.


     

    Τα χαρακτηριστικά του Wii U:

    • Ενσωματωμένη κάμερα επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνούν με άλλους κατόχους Wii U σε πραγματικό χρόνο.
    • Ενσωματωμένος browser δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες με ασύρματη σύνδεση να σερφάρουν στο internet.
    • Ένα ολοκαίνουριο σύστημα διαδικτυακής επικοινωνίας, το Miiverse επιτρέπει σε παίκτες από όλο τον κόσμο να μοιράζονται εμπειρίες, να συζητούν για παιχνίδια και να ανακαλύπτουν νέο περιεχόμενο.
    • Το Wii U GamePad μπορεί να επικοινωνεί ασύρματα με αντικείμενα που βρίσκονται πάνω του προσφέροντας περισσότερη δράση και επιλογές.
    • Το ψηφιακό κατάστημα για το Wii U προσφέρει ποικιλία περιεχομένου για αυτούς που θέλουν να κατεβάσουν και να διασκεδάσουν.
    • Στο Nintendo e-Shop οι χρήστες μπορούν να ανακαλύψουν νέα παιχνίδια, να δουν trailers και δημοφιλείς συζητήσεις ή να αναζητήσουν παιχνίδια.
    • Η κονσόλα διαθέτει εσωτερική flash memory και τη δυνατότητα να επέκτασης της μνήμη χρησιμοποιώντας είτε SD κάρτα είτε USB εξωτερικό σκληρό δίσκο. Υποστηρίζονται SD Memory Cards μέχρι και 2 GB και SDHC Cards μέχρι και 32 GB.
    • Η κονσόλα υποστηρίζει τέσσερα USB 2.0 connectors.

    Υποστηρίζει σχεδόν όλα τα παιχνίδια του Wii που έχουν ήδη οι χρήστες αλλά και τα αξεσουάρ όπως το Wii Remote Plus (και Wii Remote), Nunchuk, χειριστήρια.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles