20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Αναβάλλεται η συναυλία “Who came to party!? with SKYBLU of LMFAO”

    Η Cyta ενημερώνει τους πελάτες της ότι η συναυλία “Who came to party!? With SKYBLU of LMFAO”, που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 17 Αυγούστου και την οποία παρουσιάζει η Cytamobile-Vodafone, αναβάλλεται.

    Γίνονται προσπάθειες από τη διοργανώτρια εταιρεία Μ.C.Fully Loaded LTD , για καθορισμό νέας ημερομηνίας, η οποία θα ανακοινωθεί το συντομότερο δυνατόν. Όσοι είναι κάτοχοι εισιτηρίων της συναυλίας μπορούν, είτε να εξαργυρώσουν τα εισιτήριά τους από το σημείο προπώλησης από το οποίο τα αγόρασαν, είτε να τα χρησιμοποιήσουν για τη νέα ημερομηνία πραγματοποίησης της συναυλίας. Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν τη διοργάνωση της συναυλίας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 99 888 327.

    Όσον αφορά τους δυο διαγωνισμούς της Cytamobile-Vodafone που έχουν σχέση με τη συγκεκριμένη συναυλία  (Dance Battle και για τα Welcome Tones) και ανακοινώθηκαν μέσω της Facebook σελίδας της Cytamobile-Vodafone, ισχύουν οι όροι και προϋποθέσεις. Οι νικητές των έξι (6) διπλών προσκλήσεων και το νικητήριο γκρουπ που θα χορέψει στην έναρξη (opening act) της συναυλίας, θα ανακοινωθούν εφόσον καθοριστεί η νέα ημερομηνία πραγματοποίησής της. Υπενθυμίζεται ότι ο διαγωνισμός Dance Battle έχει λήξει και γίνεται αξιολόγηση των συμμετοχών, ενώ ο διαγωνισμός των Welcome Tones λήγει τα μεσάνυχτα της 15ης Αυγούστου.

    Με την ευκαιρία αυτή, η Cytamobile-Vodafone ευχαριστεί  τους πελάτες της για το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή τους στους διαγωνισμούς.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles