11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Αναδείχθηκαν οι 3 φιναλίστ του διαγωνισμού MTN Innovation Challenge

    mtn_innovation

    Ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες, η πρώτη φάση αξιολόγησης των start-ups που συμμετείχαν στο διαγωνισμό MTN Innovation Challenge, διεκδικώντας έπαθλα συνολικής αξίας 35.000 ευρώ, καθώς και την προοπτική συνεργασίας με την ΜΤΝ.

    Έπειτα από την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης αξιολόγησης, όπου οι διαγωνιζόμενοι παρουσίασαν τις επιχειρηματικές προτάσεις τους στην κριτική επιτροπή, αναδείχθηκαν οι τρεις φιναλίστ που θα προχωρήσουν στην επόμενη φάση. Πιο συγκεκριμένα, από τις σαράντα οκτώ ομάδες που πήραν μέρος στο MTN Innovation Challenge, ξεχώρισαν για τη δημιουργικότητα και την πληρότητα των προτάσεών τους  οι ακόλουθες τρεις: FitSlot, HeyGo και talktokkie.

    Καθεμία από τις τρεις αυτές ομάδες κερδίζει από 5.000 ευρώ, ενώ συνάμα αποκτά πρόσβαση στην πλατφόρμα ανάπτυξης και παροχής υπηρεσιών (Service Delivery Platform) της ΜΤΝ για δύο μήνες. Σε αυτό το διάστημα, που αντιστοιχεί στη δεύτερη και τελική φάση του διαγωνισμού, οι τρεις φιναλίστ πρέπει να υλοποιήσουν και να τελειοποιήσουν την επιχειρηματική τους ιδέα. Η επικρατέστερη ομάδα θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο αξίας 20.000 ευρώ, καθώς και τη δυνατότητα να προωθήσει την ιδέα της μέσω του δικτύου της ΜΤΝ!

    Ο κ. Θάνος Χρονόπουλος, Chief Marketing Officer της ΜΤΝ, δήλωσε σχετικά: «Η αυξημένη συμμετοχή και θετική ανταπόκριση στον διαγωνισμό επιβεβαιώνουν ότι οι νεοφυείς επιχειρήσεις της Κύπρου αναγνωρίζουν στην ΜΤΝ έναν σταθερό σύμμαχο. Είμαστε οι πρώτοι που τις στηρίξαμε και τώρα, με το MTN Innovation Challenge, είμαστε και πάλι οι πρώτοι που τολμούμε να τους παρέχουμε πρόσβαση στην πλατφόρμα ανάπτυξης και παροχής των υπηρεσιών μας, για να έχουν στη διάθεσή τους τα αρτιότερα επαγγελματικά εργαλεία και την υψηλή τεχνογνωσία της ΜΤΝ».

    Ο διαγωνισμός MTN Innovation Challenge διεξάγεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Συγκοινωνιών και Έργων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles