21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Απογειώστε την επιχείρησή σας εύκολα και οικονομικά, με υπηρεσίες Powersoft365 Accounting από την Cyta

    Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 5 Οκτωβρίου στα Κεντρικά Γραφεία της Cyta, ανακοινώθηκε η εισαγωγή στο χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών του Οργανισμού της νέας υπηρεσίας Powersoft365 Stock Control / Point of Sale.

    Η Cyta, ως πρωτοπόρος στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών, προσφέρει, τα τελευταία χρόνια, στην κυπριακή αγορά λογισμικές εφαρμογές προσβάσιμες από το διαδίκτυο (Cloud Services), διευρύνοντας, παράλληλα, συνεχώς το φάσμα των εφαρμογών αυτών.

    Ενδυναμώνοντας τη συνεργασία της με την εταιρεία Powersoft Computer Solutions Ltd, πέραν του λογιστικού προγράμματος Powersoft365 Accounting, προσφέρει τώρα και σύστημα ταμιακής μηχανής και διαχείρισης αποθεμάτων. Η υπηρεσία έχει τη δυνατότητα να λειτουργεί σε συνδυασμό με την υπηρεσία Powersoft365 Accounting, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη λύση για την εμπορική διαχείριση μιας επιχείρησης.

    Η πρόσβαση στη νέα υπηρεσία παρέχεται μέσω του διαδικτύου και περιλαμβάνει ολοκληρωμένο λογισμικό διαχείρισης των αποθεμάτων (stock control), σε συνδυασμό με ταμιακή μηχανή (point of sale). Σε περίπτωση διακοπής της σύνδεσης με το διαδίκτυο, το σύστημα συνεχίζει να λειτουργεί τοπικά, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία των εργασιών της επιχείρησης.

    Οι υπηρεσίες Powersoft365 Stock Control/POS και Powersoft365 Accounting από τη Cyta βοηθούν σημαντικά τις επιχειρήσεις, αφού προσφέρονται χωρίς μεγάλες αρχικές επενδύσεις και δεσμεύσεις και με χαμηλή μηνιαία συνδρομή.

    Για περισσότερες πληροφορίες, oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στην ιστοσελίδα www.cyta.com.cy/sol , στον Επιχειρηματικό τους Σύμβουλο ή στην εταιρεία Powersoft Ltd, στο τηλέφωνο 22410000.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles