21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Αποσύρεται διαφήμιση της ΜΤΝ για την υπηρεσία mee mob – Ο Φορέας Ελέγχου Διαφήμισης δικαίωσε για 3η φορά τη Cyta

    Η Cyta δικαιώνεται για τρίτη φορά από το Φορέα Ελέγχου Διαφήμισης (ΦΕΔ), σχετικά με καταγγελία της εναντίον διαφήμισης της ΜΤΝ. Σε όλες τις καταγγελίες, τα μηνύματα των διαφημίσεων της ΜΤΝ κρίθηκαν παραπλανητικά και ότι παραβιάζουν συγκεκριμένα άρθρα του Κώδικα Δεοντολογίας της Επικοινωνίας, που αναφέρονται στην αλήθεια και την τιμιότητα, που πρέπει να χαρακτηρίζουν μια διαφήμιση.

    Συγκεκριμένα, ο ΦΕΔ έκρινε ότι η διαφημιστική εκστρατεία της ΜΤΝ για την υπηρεσία mee mob περιέχει ισχυρισμούς απόλυτους, αναληθείς και παραπλανητικούς, γι’ αυτό και κάλεσε την ΜΤΝ να αποσύρει άμεσα την εκστρατεία. Επιπλέον, η  απόφαση υποχρεώνει την εταιρεία, πριν τη δημοσιοποίηση της νέας τροποποιημένης εκστρατείας, να την υποβάλει στο Φορέα προς έγκριση.

    Η Cyta από την πλευρά της διαβεβαιώνει ότι, αντιμετωπίζοντας  με υπευθυνότητα το κοινό, που σε συνθήκες οικονομικής κρίσης γίνεται ευάλωτο σε παραπλανητικές προσφορές όλων των ειδών, θα συνεχίσει να επικοινωνεί με ξεκάθαρα μηνύματα, όπως εξ άλλου είναι πάγια πολιτική της.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles