17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ασύρματα δικτυωμένες οι “Φοινικούδες” Λάρνακας από τη Cytanet

    Ανακοινώθηκε και επίσημα  σε εκδήλωση που έγινε προσφατα, η εγκατάσταση ασύρματου δικτύου Wi-Fi κατά μήκος της παραλίας των Φοινικούδων στη Λάρνακα  έπειτα από την συνεργασία της Cyta με το Δήμο Λάρνακας.

    Η εγκατάσταση του δικτύου και η λειτουργία της υπηρεσίας Cytanet wireless zone καλύπτει το παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων από τη Μαρίνα μέχρι και το Κάστρο της Λάρνακας.

    Οι πελάτες της Cytanet μπορούν να έχουν δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στην υπηρεσία Cytanet Wireless Zone, χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς τους. Όσοι δεν είναι πελάτες της Cytanet,  μπορούν να εξασφαλίσουν τους αναγκαίους κωδικούς μέσω καρτών Wi-Fi, μέσω πιστωτικών καρτών ή μέσω μηνυμάτων SMS. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν κάρτες από τα περίπτερα που βρίσκονται στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων, στα Cytashop ή από τα διάφορα σημεία ασύρματης πρόσβασης Wi-Fi (hotspot).

    Η προσπάθεια αυτή της Cyta θα συνεχιστεί με τη δικτύωση και άλλων κεντρικών σημείων ανά την Κύπρο σε συνεργασία με πόλεις και δήμους.

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles