15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Ασύρματο σύστημα συναγερμού και ασφάλειας από τη Cyta και τη Soundtech Securities

    Η Cyta και η Soundtech Securities, μέσα από ένα κορυφαίο ασύρματο σύστημα συναγερμού και ασφάλειας, ξεκίνησαν να προσφέρουν έναντι μηνιαίας συνδρομής μια ασπίδα προστασίας για κατοικίες και επιχειρήσεις.

    Η υπηρεσία, με την εμπορική επωνυμία, Soundtech Security Systems από τη Cyta, έχει κερδίσει παγκόσμιο βραβείο καλύτερου συναγερμού 2012, με την υπογραφή της διεθνούς και αναγνωρισμένης εταιρίας ασφάλειας, Visonic (A Tyco International Company).

    Το σύστημα που προσφέρει η υπηρεσία είναι απόλυτα αξιόπιστο, θωρακίζει με ασφάλεια και έχει επίσης πολλά πλεονεκτήματα τόσο στη χρήση όσο και στην αποτελεσματικότητα.  Λειτουργεί χωρίς καλώδια, με εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση, στέλνει στο κινητό ή στον υπολογιστή, μηνύματα για κάθε συναγερμό που καταγράφεται στο σύστημα, ενεργοποιείται και απενεργοποιείται εξ αποστάσεως,( μέσω SMS από το κινητό σας),  στέλνει στο κινητό ή στον υπολογιστή μαγνητοσκοπημένα συμβάντα, περιορίζοντας, αφ’ ενός τις κλήσεις προς την αστυνομία και τους κεντρικούς σταθμούς ελέγχου και αφ’ ετέρου το κόστος. Τέλος δίνει τη δυνατότητα μερικής όπλισης, για περισσότερη ασφάλεια, ακόμα κι’ όταν ο χρήστης είναι μέσα στο σπίτι. Για τον εξοπλισμό προσφέρεται εγγύηση πέντε ετών ενώ η αποπληρωμή του κόστους του εξοπλισμού και της εγκατάστασης, μπορεί να γίνει με την καταβολή μηνιαίου ενοικίου.

    Για αιτήσεις και περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν ένα από τα καταστήματα του Δικτύου Πωλήσεων της Cyta (Cytashop, Soundtech ή Telefone) ή την ιστοσελίδα www.cyta.com.cy/sol.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles