20 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Αυξάνεται η χρήση κινητών με Windows Phone, στις αγορές της Βρετανίας και Γαλλίας

    windows-phone-7-8-start-screen

    Αυξάνονται σταθερά,  τα ποσοστά χρήσης κινητών με Windows Phone, στις αγορές της Βρετανίας και της Γαλλίας, γεγονός που βελτιώνει τη συνολική εικόνα της Microsoft στην ευρωπαϊκή ήπειρο.

    Συγκεκριμένα, ένα στα οκτώ κινητά που διατίθενται στην αγορά της Βρετανίας και ένα στα δέκα στην αγορά της Γαλλίας είναι Windows Phone. Η βελτίωση των πωλήσεων οφείλεται κυρίως σε χαμηλής και μεσαίας οικονομικής κατηγορίας μοντέλα της Nokia, όπως τα Lumia 520 και 620. Τα μοντέλα αυτά φαίνεται να έχουν κατακτήσει την καρδιά των χρηστών με ηλικίες από 16 έως 24 ετών και 35 έως 48.

    Ενδιαφέρον παρουσιάζει η αγορά της Γερμανίας, όπου τα Windows Phone απέχουν μόλις μια ποσοστιαία μονάδα από το Apple iOS, γεγονός που οφείλεται στην προτίμηση των Γερμανών αγοραστών για περισσότερο ανοιχτά λειτουργικά. Παράδοξο, αλλά ανάμεσα σε δύο κλειστά λειτουργικά θεωρούν το Windows Phone περισσότερο ανοιχτό. Το Android παραμένει μακράν  το πρώτο σε προτίμηση λειτουργικό στην Ευρώπη, με ποσοστό λίγο πάνω από το 70% της αγοράς.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles