13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Βρείτε εύκολα όλα τα Cytanet Wi-Fi Ηotspots μέσω των Google Maps

    Η  Cyta προσφέρει γρήγορη κι εύκολη αναζήτηση των 100 και πλέον Wi-Fi Ηotspots της υπηρεσίας Cytanet Wireless Zone, χρησιμοποιώντας τους χάρτες Google (Google Maps).

    Όλα τα Cytanet Wi-Fi Ηotspots, παγκύπρια, εντοπίζονται εύκολα από την ιστοσελίδα www.cytanet.com.cy/Services/connectivity/basic/wireless/GoogleMaps/.

    Επιπλέον, κάνοντας κλικ σε κάθε Cytanet Wi-Fi Ηotspot “ανοίγει” παράθυρο πληροφοριών (infowindow) με σχετικές  πληροφορίες για το χώρο (διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας, ιστοσελίδα κτλ).

    Σήμερα υπάρχουν πέραν των 100 Cytanet Wi-Fi Ηotspots στα οποία περιλαμβάνονται καφετέριες, ξενοδοχεία, εστιατόρια, μαρίνες, πλατείες και άλλα δημόσια σημεία, στα οποία παρέχεται ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο, μέσω του δικτύου Wi-Fi της Cytanet.

    Στους χώρους κάλυψης, οι χρήστες του διαδικτύου μπορούν, μέσω των φορητών υπολογιστών (Laptop) ή των έξυπνων τηλεφώνων (smartphones) με  σύνδεση Wi-Fi, να συνδεθούν στο δίκτυο Cytanet Wi-Fi απολαμβάνοντας ασύρματη, εύκολη και αξιόπιστη σύνδεση στο διαδίκτυο, σε υψηλές ταχύτητες, για πλοήγηση, χρήση υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κοινωνικής δικτύωσης και πρόσβαση σε άλλες εφαρμογές.

    Οι πελάτες της Cytanet μπορούν να έχουν δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο από τα Wi-Fi Hotspots, χρησιμοποιώντας τους ίδιους κωδικούς πρόσβασης που έχουν για τη σύνδεσή τους στο σπίτι. Για σκοπούς ασφάλειας, οι κωδικοί, πριν την πρώτη χρήση, πρέπει να ενεργοποιηθούν καλώντας το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης της Cyta, στο 132 ή στο 80008080. Αξίζει να σημειωθεί ότι η σύνδεση από Wi-Fi Hotspot επιτυγχάνεται χωρίς να διακόπτεται η σύνδεση στο σπίτι.

    Οι χρήστες του διαδικτύου που δεν είναι πελάτες της Cytanet μπορούν να εξασφαλίσουν τους αναγκαίους κωδικούς μέσω προπληρωμένων καρτών από την ιστοσελίδα του Hotspot, χρησιμοποιώντας πιστωτική κάρτα ή μέσω μηνυμάτων SMS, αν είναι συνδρομητές της Cytamobile-Vodafone. Οι σχετικές κάρτες διατίθενται από όλα τα Cytashop ή από τα Cytanet Wi-Fi Ηotspots παγκύπρια.

    Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.cytanet.com.cy.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles