21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Δείτε το Mundial και 3D & live

    Η FIFA μεταδίδει τρισδιάστατα τους προημιτελικούς, τους ημιτελικούς και τον τελικό

    Υπάρχουν δύο τρόποι να δείτε το Mundial σε 3D. Ο πρώτος είναι να πάρετε μία 3D TV και να ξεγελαστείτε με τη μετατροπή του σήματος 2D που εκπέμπει η ΕΡΤ σε 3D από τη νέα 3D τηλεόρασή σας. Αν μάλιστα βιαστείτε μπορεί να κερδίσετε μία Sony στο σχετικό διαγωνισμό της Voda.
    Αυτό βέβαια, φτάνει για να στήσετε εξέδρα στο σπίτι και να γνωριστείτε με ξεχασμένους φίλους και συγγενείς που θα σας θυμηθούν ξαφνικά μόλις μάθουν για το 3D απόκτημά σας. Για να τους ξεφορτωθείτε πείτε τους ότι έχετε μόνο 2 ζευγάρια γυαλιά (αλήθεια δεν είναι;) και απολαύστε τα ματς με τον κολλητό σας.
    Ωστόσο, αυτή η εμπειρία δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα με την τρισδιάστατη γιορτή που ετοίμασε για τους φίλους του ποδοσφαίρου η FIFA. Πεντακόσιες κινηματογραφικές αίθουσες σε 26 χώρες σε όλο τον κόσμο (Αγγλία, Βέλγιο, Βραζιλία, Μεξικό, ΗΠΑ, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Κορέα, Κίνα) θα προβάλλουν και 3D και live σε τεράαααααστιες οθόνες τα 7 πιο σημαντικά παιχνίδια του Mundial. 

    Έτσι, αν τα φράγκα δεν σας φτάνουν να πάτε στην N. Αφρική, μπορείτε να πεταχτείτε στην Ιταλία ή την Αγγλία και να απολαύσετε τους αγώνες. Ειδικά στην Αγγλία -όπου το 3D Mundial θα προβληθεί σε 40 αίθουσες- είναι πολύ πιθανό να βρείτε εύκολα θέση, όχι τόσο λόγω των τιμών των εισιτηρίων (12 & 15 λίρες Αγγλίας), αλλά λόγω του ότι η εθνική Αγγλίας έχει φέτος τα χάλια της  και θα υπάρχει μειωμένο ενδιαφέρον.
    Οι αίθουσες προβολής περιλαμβάνουν για την ώρα τις εξής αλυσίδες: Gaumont και Europalace στην Γαλλία, Kineopolis στο Βέλγιο, Movieplex και Cine Cite στην Ιταλία, καθώς και η Digital Cinema Media στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία έχει υπογράψει συμφωνία με την Super Vision Media για μετάδοση σε 40 αίθουσες Odeon, Cineword, Vue και Empire. Τέλος στην Αμερική θα προβληθεί μέσα από το ψηφιακό δίκτυο διανομής Cinedigm. Για την Ελλάδα δεν ξέρουμε κάτι ακόμα αλλά stay tuned. Την ψάχνουμε και αν προκύψει κάτι θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε.
    Αν ωστόσο δεν προκύψει αποτέλεσμα το βέβαιο είναι ότι η Sony -η 3D τεχνολογία της οποίας χρησιμοποιείται για τη λήψη 25 αγώνων- θα προβάλλει στο μέλλον, σε συγκεκριμένα συνεργαζόμενα καταστήματα, τις καλύτερες 3D φάσεις από το Mundial. Δυστυχώς σε αυτές δεν θα περιλαμβάνεται η Ελλάδα εκτός αν περάσει στην επόμενη φάση. Λέτε;

     

    Συμπέρασμα: Αντί να πάρετε 3D TV πάρτε …το αεροπλάνο !

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles