18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Διαβάστε στο νέο τεύχος του περιοδικού «Κινητή Τηλεφωνία & Τηλεπικοινωνίες» που κυκλοφορεί το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

    kiniti_640x640 cover feb 2014Με αναλυτικό αφιέρωμα στο Internet of Home: Η τεχνολογία μεταμορφώνει το οικιακό μας περιβάλλον, με λύσεις που δεν είχαμε καν φανταστεί, κυκλοφορεί αύριο Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015 το νέο τεύχος του μηνιαίου περιοδικού «Κινητή Τηλεφωνία & Τηλεπικοινωνίες CY». 

    H μετάβαση σε ένα νέο οικοσύστημα όπου τον πρώτο λόγο έχουν οι εφαρμογές, το Cloud και το Ιντερνετ των Πραγμάτων, κάνουν την οικιακή διασύνδεση μια απτή, προσιτή πραγματικότητα. Φυσικά ένας ακόμη κλάδος της οικονομίας μετασχηματίζεται και δημιουργεί νέες ευκαιρίες. Όταν λέμε για ΟΙΚΟ-σύστημα μπορούμε πλέον και να το εννοούμε κυριολεκτικά.

    Στο νέο τεύχος μπορείτε επίσης να διαβάσετε:

    ΕΡΕΥΝΑ: «Στα 470 εκ. θα φτάσουν το 2020 τα έσοδα από τις υπηρεσίες εντοπισμού θέσης»

    EXIT: «Στα… σχοινιά η Samsung! Ο κολοσσός… δείχνει εμφανή σημεία πτώσης τα τελευταία τρίμηνα στον τομέα των mobiles»

    FEATURE: «all about App stores» – Φορτώστε την προπληρωμένη, ή… αδειάστε τα χρέη από την πιστωτική σας κάρτα, κάντε login στον λογαριασμό σας και απολαύστε χιλιάδες διαθέσιμες εφαρμογές και παιχνίδια για το smartphone σας 

    Top smartwatches: Κρίση; Ποια κρίση; Για να αποκτήσετε αυτά τα wearables δε χρειάζεται άγχος – Συνδυάζουν δυνατά χαρακτηριστικά και κορυφαία φορητότητα, όπως άλλωστε οφείλει να κάνει κάθε wearable σήμερα!

    Δείτε επίσης τα νέα: MEIZU MX4 PRO – «Κομψό, προκλητικό και πανίσχυρο», SAMSUNG GALAXY CORE PRIME – «Κλείνει πονηρά το μάτι… σε κάθε μέσο χρήστη του Android!», PRESTIGIO 5508 MULTIPHONE DUO – «Σχεδιασμένο για χρήστες με… «τύπο» και προσωπικότητα» και LG L BELLO – «Ενα value for money smartphone με υψηλό ταβάνι στις δυνατότητες του».

    Περισσότερα στην έντυπη έκδοση της «Κινητής» που κυκλοφορεί αύριο Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015 στα περίπτερα σε όλη την Κύπρο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles