17.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Διαγωνισμός Cytamobile-Vodafone – Nokia Lumia: Σας πάει κατευθείαν στο Ράλι Ακρόπολης

    Η Cytamobile-Vodafone σε συνεργασία με τη Nokia ξεκίνησαν ένα <μίνι> σε διάρκεια.. ( μέχρι τις 22 Μαΐου)  αλλά πολύ συναρπαστικό διαγωνισμό, αφού οι επτά τυχεροί του διαγωνισμού θα πάρουν 7 VIP πακέτα, για το Ράλι Ακρόπολης, με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

    Η διαδικασία συμμετοχής στον διαγωνισμό είναι απλή αφού όποιος πελάτης απαντά σωστά σε μια απλή ερώτηση που υπάρχει στο Facebook στη Cytamobile-Vodafone, θα μπαίνει αυτομάτως στην κλήρωση.

    Επιπρόσθετα, όποιος πελάτης αγοράσει ένα από τα μοντέλα Nokia Loumia, μέχρι τις 22 Μαϊου θα έχει 10πλάσιες συμμετοχές στον διαγωνισμό.

    Πιο συγκεκριμένα, για το WRC RALLY ACROPOLIS θα διατεθούν 4 εισιτήρια κατηγορίας CODRIVING PACKAGE και 3 εισιτήρια κατηγορίας GOLD PACKAGE. Όλα τα πακέτα περιλαμβάνουν:

    1. Αεροπορικά εισιτήρια,
    2. Διαμονή και
    3. Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο.

    Τους νικητές περιμένουν και άλλες εκπλήξεις.. αφού  ανά κατηγορία περιλαμβάνονται τα ακόλουθα: Συνοδηγος σε ένα από τα αυτοκίνητα του Ράλλυ (Group N), σε μια από της ιδιωτικές πίστες (SS Examilia) μήκους 4ΚΜ και το ποιο εντυπωσιακό Περιήγηση με Ελικόπτερο σε δυο από τις Special Stages (μια κάθε μέρα).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles