17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Διαθέσιμα από την MegaTel τα νέα Samsung Galaxy S III mini και Apple iPad mini

    Το Samsung Galaxy S III mini, που θεωρείται ο «οικονομικότερος»  διάδοχος  του μεγαλειώδους Samsung Galaxy S III αφού διαθέτει αρκετά από τα χαρακτηριστικά  του Galaxy S III και στον ίδιο ακριβώς σχεδιασμό αλλά σε μικρότερο μέγεθος 4 ιντσών. Η καινούργια mini version του Samsung Galaxy S III έχει κάνει εντυπωσιακή είσοδο στην παγκόσμια αγορά  αφού πρόκειται για ένα από τα καλύτερα mid-range Android τηλέφωνα σε εξαιρετικά οικονομική τιμή.

    Το Samsung Galaxy S III mini είναι εξοπλισμένο με το τελευταίο Android λειτουργικό Jelly Bean και ταυτόχρονα ενισχυμένο με διπύρηνο επεξεργαστή 1 GHz, Mali-400MP GPU and 1GB Ram το οποίο εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία της μπαταρίας του τηλεφώνου.  Διαθέτει εξαιρετικής ποιότητας Super Amoled οθόνη 4″,  5MP camera με autofocus και LED flash η οποία μπορεί να  συλλάβει και video μέχρι 720p@30fps.

    Ταυτόχρονα θεωρείται ένα πλήρες κινητό τηλέφωνο όσον αφορά την συνδεσιμότητα αφού ενσωματώνει όλες αυτές τις δυνατότητες όπως  3G, Wi-Fi, DLNA, GPS, Micro USB κ.λπ. Το τηλέφωνο διαθέτει επίσης 16GB ενσωματωμένη μνήμη η οποία μπορεί να επεκταθεί  μεχρι και 48GB  μέσω κάρτας  Micro SD.

    Από την άλλη μεριά, το νέο  iPad mini wifi , καινοτομία από την Apple,  είναι πιο μικρό, πιο λεπτό και πιο ελαφρύ από τα «μεγαλύτερα αδέρφια» του, αφού βρίσκεται στα 308 g και με ύψος και πλάτος στα 200 x 134.7mm αναλόγως. Διατίθεται σε 2 μοντέλα Wi-Fi και Wi-Fi+Cellular σε μαύρο και άσπρο με τις γνωστές χωρητικότητες των 16/32/64 GB.

    Διαθέτει 7,9″ LED-backlit Multi-Touch οθόνη με IPS τεχνολογία, ενώ δουλεύει με το αναβαθμισμένο λειτουργικό iOS 6 με Apple A5, Cortex-A9 διπύρηνο επεξεργαστή 1GHz CPU και 512MB Ram. Περιλαμβάνει επίσης 5MP iSight camera με δυνατότητα video στα 1080p@30fps και δευτερεύουσα 1.2MP Face Time camera με δυνατότητα video στα 720p@30fps.

    Παράλληλα η ενσωματωμένη μπαταρία του διαρκεί έως και 10 ώρες πλοήγησης στο internet, παρακολούθησης video ή ακούγοντας μουσική και είναι ενισχυμένο με το καινούργιο lighting adaptor που γνωρίσαμε και στο iPhone 5.

    Από τις αρχές Νοεμβρίου τόσο το Samsung Galaxy S III mini, όσο και το iPad mini wifi είναι διαθέσιμα στην αγορά από την εταιρεία Mega TeL.

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles