18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Δυναμικά το παρόν της έδωσε η Cyta στο 5ο συνέδριο Infocom.cy

    Η Cyta έδωσε και φέτος δυναμικά το παρόν της, ως ο Επίσημος Τηλεπικοινωνιακός Παροχέας και ένας από τους Χρυσούς Χορηγούς  του 5ου συνεδρίου Infocom.cy με θέμα: «RePower Cyprus: Digital Evolution & Business Continuity».

    DSC_cyta

    Στο συνέδριο, που πραγματοποιήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 2012, στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία, συμμετείχαν κυβερνητικοί αξιωματούχοι και στελέχη, καθώς και εκπρόσωποι εταιρειών τηλεπικοινωνιών από την Κύπρο και την Ελλάδα. Η Cyta συμμετείχε ενεργά στο συνέδριο με ομιλίες από διευθυντικά στελέχη και συμμετοχή τους σε πάνελ συζητήσεων. Παράλληλα, στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερo της, παρουσίασε τις πρωτοποριακές υπηρεσίες Cloud που προσφέρει, κυρίως για την εξυπηρέτηση των ολοένα αυξανόμενων αναγκών του επιχειρηματικού κόσμου, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους χωρίς να επιβαρύνουν την κυκλοφοριακή τους ρευστότητα και διατηρώντας την ευαίσθητη ισορροπία μεταξύ κόστους και ασφάλειας.

    DSC_5752

    Το συνέδριο ήταν χωρισμένο στις πιο κάτω ενότητες:

    1. Υποδομές: Στο πάνελ συζήτησης της ενότητας αυτής συμμετείχε ο Διευθυντής Επιχειρησιακής Υποστήριξης Cyta, κ. Δημήτρης Χατζηττοφής και εκεί αναλύθηκαν θέματα τεχνικών και επιχειρηματικών παραμέτρων, μέσα από τις οποίες διαμορφώνονται οι τηλεπικοινωνιακές προτάσεις και τα προϊόντα πρόσβασης προς τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις.
    2. In cloud we trust: Στην ενότητα αυτή ο Προϊστάμενος υπηρεσιών Cloud της Cyta κ. Χαράλαμπος Παπαχαραλάμπους, σε μια δεκάλεπτη παρουσίαση εξήγησε πώς η Cyta αναπτύσσει δυναμικά το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών Cloud, πλαισιώνοντάς το με εστιασμένη τεχνική υποστήριξη και με την ασφάλεια και την αξιοπιστία των υποδομών και των κέντρων δεδομένων που διαθέτει, προσφέροντας στις κυπριακές επιχειρήσεις τις τελευταίες λύσεις στον τομέα της Τεχνολογίας Πληροφορικής.
    3. Tech Innovative & Social Company: Business unusual: Στο πάνελ συζήτησης της ενότητας αυτής συμμετείχε ο Διευθυντής Καινοτομίας και Ανάπτυξης Υπηρεσιών κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος. Αναπτύχθηκαν θέματα που αφορούν την εμπλοκή των επιχειρήσεων στον κόσμο της κοινωνικής δικτύωσης και τις δυνατότητες των μικρών επιχειρήσεων να ανταγωνιστούν τους γίγαντες στο πεδίο του e-business.  Επεξηγήθηκε ταυτόχρονα η φιλοσοφία της Cyta σε θέματα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας και οι προσπάθειες δημιουργίας ενός οικοσυστήματος που θα ευνοεί την ανάπτυξη ιδεών και τη γρήγορη μετατροπή τους σε προϊόντα και νεοφυείς εταιρείες (start-ups).  Κατέθεσε παράλληλα εισήγηση για δημιουργία ενός Φόρουμ Καινοτομίας υπό την αιγίδα του Ψηφιακού Πρωταθλητή με συμμετοχή όλων των βασικών παικτών του ICT στην Κύπρο. 

    Οι εργασίες του συνεδρίου ολοκληρώθηκαν με συζήτηση μεταξύ ανώτατων διευθυντικών στελεχών κυπριακών και ξένων εταιρειών, με θέμα τους τρόπους διαχείρισης των καταιγιστικών μεταβολών στην οικονομία, διατηρώντας μια ακέραιη σχέση με τους πελάτες τους και τους μετόχους τους. Στην ενότητα αυτή συμμετείχε, από πλευράς Cyta, ο Διευθυντής Επιχειρησιακής Υποστήριξης κ. Δημήτρης Χατζηττοφής.

    DSC_6719

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles